CURSOS REALITZATS 2023
CURS | LLOC | DATES | PROGRAMA I INSCRIPCIONS |
Desenvolupa el teu projecte de transformació alimentària | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà – En línia | Del 14 de febrer al 24 d’abril | Programa complet |
Producció agrícola extensiva, la producció de conreus herbacis |
Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà – En línia | Del 16 de febrer al 21 de març | Programa complet |
Curs d’auditors en base a IFS i BRC, noves versions | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà – En línia | Del 3 al 17 de febrer | Programa complet |
Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Nivell bàsic | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Del 21 de febrer al 16 de març | Programa complet |
La seguretat alimentària, poca lletra i molta ciència | En línia | Del 28 al 31 de maig | Programa complet |
Taller pràctic d’etiquetatge (MUCAI) | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà – En línia | Del 5 al 19 de maig | Programa complet |
Aprofitament i maneig de pastures | Espai Jove de La Vall de Bianya |
Del 10 al 31 de maig | Programa complet |
Desenvolupa el pla de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentaris de la teva empresa de transformació alimentària | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà – En línia | Del 22 de maig al 22 de juny | Programa complet |
Curs de mostrejador de llúpol per a productors que intervenen en el procés de certificació |
En línia | Del 13 al 28 de juny de 2023 | Programa complet |
Formació en l’elaboració d’embotits crus-curats per a petits productors | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà – En línia | 3, 9 i 17 d’octubre de 2023 | Programa complet |
Boví de carn | Espai jove de la Vall de Bianya |
Del 25 d’octubre al 29 de novembre |
Programa complet |
Elaboració de patés | EAA de l’Empordà | 20 de novembre | Patés |
Gestió i presa de decisions logístiques en un mercat canviant i imprevisible |
En línia | Del 15 al 29 de novembre | Gestió i pressa de decisions logístiques |
Qualitat en la indústria alimentària | Semipresencial (Monells) | Del 27 de novembre al 18 de desembre | Qualitat a la indústria alimentària |