Cursos 2020

 

CURSOS ANTERIORS (2020)

El gran repte de l’etiquetatge On-line 5, 12, 19 i 26 de novembre Etiquetatge
Fertilització orgànica i compostatge per al conreu de la vinya Riudarenes/Capmany/on-line Del 3 al 19 de novembre fertilitzacio
L’aviram de posta ecològic, una oportunitat On-line 17, 18 i 26 de novembre, i 1 i 3 de desembre aviramposta
Nivell avançat de viticultura biodinàmica Figueres Del 25 de novembre al 17 de desembre viticultura_biodinàmica
Un pas cap a l’ecologia en el boví de carn Vall de Bianya Setembre-octubre 2020 bovi
El frau alimentari des del punt de vista legal Santa Coloma de Farners 16, 23 i 30 de setembre frau
Maneig de les pastures sotabosc i aprofitament del prat Vic 15, 17, 22 i 24 de setembre pastures sotabosc
Tècniques d’auditor intern On-line Del 7 de setembre al 9 d’octubre Auditor intern 
Excel avançat per a la gestió de la producció i la
logística a l’incert mercat actual
On-line Del 19 de maig al 9 de juny Excel
El sistema APPCC i prerequisits per a petits i mitjans
establiments del sector alimentari post covid
On-line Del 4 al 29 de maig Prerequisits i APPCC bàsic en línia
Tècniques d’auditor intern On-line Del 8 de juny al 10 de juliol Auditor intern en línia
El risc microbiològic, un nou repte de la seguretat alimentària Barcelona 12, 17, 19, 24, 26 i 31 de
març
risc
La rutina de munyir en les explotacions de boví lleter Monells 3, 5, 10 i 12 de març munyidors
Cocció a baixa temperatura Monells 4 i 5 de març Cocció a baixa temperatura
Desenvolupa el teu projecte de transformació alimentària 2020 Monells febrer-abril Espai testcurs espai test desenvolupat
Introducció als autocontrols per a petits i mitjans operadors alimentaris Sta. Coloma de Farners 20, 27 de febrer, 5 i 12 de març Autocontrols
Tècniques d’auditor intern Vic 18 i 25 de febrer, 3 i 10 de març Auditor intern
Cocció a baixa temperatura Monells 5 i 6 de febrer Cocció a baixa temperatura Monells
Curs de manteniment de les centrífugues d’un trull Vilajuïga 4 i 5 de febrer trull
Producció agrícola extensiva, la producció de conreus herbacis Sta. Coloma de Farners Del 30 de gener al 18 de febrer Curs Conreus
Documentació legal i els impostos especials aplicables als cellers Vilajuïga Del 13 al 30 de gener Curs Documentació_cellers
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis Barcelona Gener-març 2020 Programa complet