CURSOS ANTERIORS (2020)
El gran repte de l’etiquetatge | On-line | 5, 12, 19 i 26 de novembre | Etiquetatge |
Fertilització orgànica i compostatge per al conreu de la vinya | Riudarenes/Capmany/on-line | Del 3 al 19 de novembre | fertilitzacio |
L’aviram de posta ecològic, una oportunitat | On-line | 17, 18 i 26 de novembre, i 1 i 3 de desembre | aviramposta |
Nivell avançat de viticultura biodinàmica | Figueres | Del 25 de novembre al 17 de desembre | viticultura_biodinàmica |
Un pas cap a l’ecologia en el boví de carn | Vall de Bianya | Setembre-octubre 2020 | bovi |
El frau alimentari des del punt de vista legal | Santa Coloma de Farners | 16, 23 i 30 de setembre | frau |
Maneig de les pastures sotabosc i aprofitament del prat | Vic | 15, 17, 22 i 24 de setembre | pastures sotabosc |
Tècniques d’auditor intern | On-line | Del 7 de setembre al 9 d’octubre | Auditor intern |
Excel avançat per a la gestió de la producció i la logística a l’incert mercat actual |
On-line | Del 19 de maig al 9 de juny | Excel |
El sistema APPCC i prerequisits per a petits i mitjans establiments del sector alimentari post covid |
On-line | Del 4 al 29 de maig | Prerequisits i APPCC bàsic en línia |
Tècniques d’auditor intern | On-line | Del 8 de juny al 10 de juliol | Auditor intern en línia |
El risc microbiològic, un nou repte de la seguretat alimentària | Barcelona | 12, 17, 19, 24, 26 i 31 de març |
risc |
La rutina de munyir en les explotacions de boví lleter | Monells | 3, 5, 10 i 12 de març | munyidors |
Cocció a baixa temperatura | Monells | 4 i 5 de març | Cocció a baixa temperatura |
Desenvolupa el teu projecte de transformació alimentària 2020 | Monells | febrer-abril | Espai testcurs espai test desenvolupat |
Introducció als autocontrols per a petits i mitjans operadors alimentaris | Sta. Coloma de Farners | 20, 27 de febrer, 5 i 12 de març | Autocontrols |
Tècniques d’auditor intern | Vic | 18 i 25 de febrer, 3 i 10 de març | Auditor intern |
Cocció a baixa temperatura | Monells | 5 i 6 de febrer | Cocció a baixa temperatura Monells |
Curs de manteniment de les centrífugues d’un trull | Vilajuïga | 4 i 5 de febrer | trull |
Producció agrícola extensiva, la producció de conreus herbacis | Sta. Coloma de Farners | Del 30 de gener al 18 de febrer | Curs Conreus |
Documentació legal i els impostos especials aplicables als cellers | Vilajuïga | Del 13 al 30 de gener | Curs Documentació_cellers |
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis | Barcelona | Gener-març 2020 | Programa complet |