CURSOS 2019
CURS | DATES | PROGRAMA I INSCRIPCIONS |
El control del contingut dels aliments envasats | Barcelona | Envasats |
Internacionalització i exportació de productes agroalimentaris. Format semipresencial | Monells | Internacion000000alització |
Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris nivell bàsic | Monells | Fitosanitaris_Nivell Bàsic |
Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris Nivell qualificat |
Monells | Curs Fitosanitaris qualificat |
Els additius en la indústria alimentària | 31 d’octubre, 7 i 14 de novembre | Additius |
Manteniment d’instal·lacions agràries | 16, 23 i 30 d’octubre | Mant. Instal. (Torroella) |
Elaboració de melmelades i gelees de fruites i altres productes d’horta | 15, 17 i 24 d’octubre | melmelades |
Manteniment d’instal·lacions agràries | 23, 30 setembre i 7 d’octubre | Mant. Instal. (Olot) |
Taller pràctic de control de contaminants físics en aliments | 18, 19 i 25 de juny | Cossos estranys |
Aplicació pràctica de l’anàlisi sensorial: qualitat, vida útil i estadística | 13, 18 i 20 de juny | Analisis |
Gestió de proveïdors, matèries primeres i frau | 4, 5, 11 i 12 de juny | Proveidors |
Cocció a Baixa Temperatura | 21, 23 i 24 de maig | Coccio |
Gestió econòmica i planificació de la producció per a la pime | 16, 20, 23 i 27 de maig | Gestió_Planificació_producció_pime |
La producció de carn madurada | 2, 9, 16, 23 i 30 de maig | carnmadurada |
Conreus extensius: transició cap a la producció ecològica | 2, 9, 16, 23 i 30 de maig | Extensius eco |
Criteris i estudis, les dues cares de la moneda R (CE) 2073/2005 | 2, 7, 9 i 14 de maig | Criteris i estudis les dues cares de la moneda R (CE) 2073-2005 |
Bàsic de treballadors/es de celler | 29 d’abril, 6 i 13 de maig | CURS BÀSIC OPERARIS CELLER |
Aprofitament de pastures | 20 de febrer, 9 i 24 d’abril | aprofitament_pastures |
Bàsic d’iniciació a la serra mecànica | 26 i 28 de març, 2 i 4 d’abril | curs_serra |
Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària | Gener-maig 2019 | transformació agroalimentària |
Gestió de la reproducció, els parts, els xais i els cabrits als ramats d’oví i cabrum | 8, 15, 22, 29 de gener i 5 de febrer | Gestió de la reproducció |
Gestió econòmica i Planificació de la producció en petites i mitjanes empreses | 4, 5, 11 i 12 de febrer (matins) | Planificació de la producció matins |
Planificació de la producció en petites i mitjanes empreses | 4, 5, 11 i 12 de febrer (tardes) | Planificació de producció |
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis. Edició 2019: elaboració de productes carnis | 14, 15 de gener | Curs carnissers |
Curs de manteniment mecànic de trulls | 4 i 5 de febrer | Manteniment de trulls |
Tecnologies d’envasament per a petits i mitjans operadors alimentaris | 6 de febrer | Envasaments |
Taller d’etiquetatge per a petits elaboradors alimentaris | 7, 14 i 21 de febrer | Taller etiquetatge |
Curs de Fumigadors nivell qualificat | 18, 19, 25 i 26 de febrer | Curs Fumigadors |
Maneig i manteniment del tractor en una explotació de vinya | 4 i 11 de febrer; 11 de març; 8 i 29 d’abril; 6, 13, 20 i 27 de maig; 3 de juny | Tractoristes vinya |
Introducció als autocontrols per a petits i mitjans operadors alimentaris | 6, 13, 20 i 27 de març | autocontrols sta coloma |
Curs de recuperació d’oliveres a l’Empordà | 5, 7, 12 i 14 de març | Curs recuperació oliveres |
Cocció a baixa temperatura | 5, 14 i 15 de març | cocció a baixa temperatura |
BRC v8 i IFS v6.1 | 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril | BRC_IFS |
Logística al sector alimentari | 12, 19 i 26 de març | logistica |
Maneig i manteniment del tractor en una explotació de vinya | 18, 19, 25 i 26 de març | Curs Fumigadors |
Introducció a la Viticultura biodinàmica | 6 de març a l’11 d’abril | Curs Viticultura biodinàmica |
La fitxa tècnica del producte alimentari: el DNI dels aliments | 24 i 29 d’abril | fitxes tècniques sta Coloma |