CURSOS 2019

 

CURSOS 2019

CURS DATES PROGRAMA I INSCRIPCIONS
El control del contingut dels aliments envasats Barcelona Envasats
Internacionalització i exportació de productes agroalimentaris. Format semipresencial Monells Internacion000000alització
Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris nivell bàsic Monells Fitosanitaris_Nivell Bàsic
Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Nivell qualificat
Monells Curs Fitosanitaris qualificat
Els additius en la indústria alimentària 31 d’octubre, 7 i 14 de novembre Additius
Manteniment d’instal·lacions agràries 16, 23 i 30 d’octubre Mant. Instal. (Torroella)
Elaboració de melmelades i gelees de fruites i altres productes d’horta 15, 17 i 24 d’octubre melmelades
Manteniment d’instal·lacions agràries 23, 30 setembre i 7 d’octubre Mant. Instal. (Olot)
Taller pràctic de control de contaminants físics en aliments 18, 19 i 25 de juny Cossos estranys
Aplicació pràctica de l’anàlisi sensorial: qualitat, vida útil i estadística 13, 18 i 20 de juny Analisis
Gestió de proveïdors, matèries primeres i frau 4, 5, 11 i 12 de juny Proveidors
Cocció a Baixa Temperatura 21, 23 i 24 de maig Coccio
Gestió econòmica i planificació  de la producció per a la pime 16, 20, 23 i 27 de maig Gestió_Planificació_producció_pime
La producció de carn madurada 2, 9, 16, 23 i 30 de maig carnmadurada
Conreus extensius: transició cap a la producció ecològica 2, 9, 16, 23 i 30 de maig Extensius eco
Criteris i estudis, les dues cares de la moneda R (CE) 2073/2005 2, 7, 9 i 14 de maig Criteris i estudis les dues cares de la moneda R (CE) 2073-2005
Bàsic de treballadors/es de celler 29 d’abril, 6 i 13 de maig CURS BÀSIC OPERARIS CELLER
Aprofitament de pastures 20 de febrer, 9 i 24 d’abril aprofitament_pastures
Bàsic d’iniciació a la serra mecànica 26 i 28 de març, 2 i 4 d’abril curs_serra
Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària Gener-maig 2019  transformació agroalimentària
Gestió de la reproducció, els parts, els xais i els cabrits als ramats d’oví i cabrum 8, 15, 22, 29 de gener i 5 de febrer Gestió de la reproducció
Gestió econòmica i Planificació de la producció en petites i mitjanes empreses 4, 5, 11 i 12 de febrer (matins) Planificació de la producció matins
Planificació de la producció en petites i mitjanes empreses 4, 5, 11 i 12 de febrer (tardes)  Planificació de producció
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis. Edició 2019: elaboració de productes carnis 14, 15 de gener Curs carnissers
 Curs de manteniment mecànic de trulls  4 i 5 de febrer  Manteniment de trulls
Tecnologies d’envasament per a petits i mitjans operadors alimentaris 6 de febrer Envasaments
Taller d’etiquetatge per a petits elaboradors alimentaris 7, 14  i 21 de febrer Taller etiquetatge
Curs de Fumigadors nivell qualificat 18, 19, 25 i 26 de febrer  Curs Fumigadors 
Maneig i manteniment del tractor en una explotació de vinya 4 i 11 de febrer; 11 de març; 8 i 29 d’abril; 6, 13, 20 i 27 de maig;  3 de juny Tractoristes vinya
Introducció als autocontrols per a petits i mitjans operadors alimentaris 6, 13, 20 i 27 de març autocontrols sta coloma
Curs de recuperació d’oliveres a l’Empordà 5, 7, 12 i 14 de març Curs recuperació oliveres
Cocció a baixa temperatura 5, 14 i 15 de març cocció a baixa temperatura
BRC v8 i IFS v6.1 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril BRC_IFS
Logística al sector alimentari 12, 19 i 26 de març logistica
Maneig i manteniment del tractor en una explotació de vinya 18, 19, 25 i 26 de març Curs Fumigadors 
Introducció a la Viticultura biodinàmica 6 de març a l’11 d’abril Curs Viticultura biodinàmica
La fitxa tècnica del producte alimentari: el DNI dels aliments 24 i 29 d’abril fitxes tècniques sta Coloma