Excursió de Primària al Pinatar

Els nostres alumnes de Primària van realitzar la primera sortida del curs 18-19 al Pinatar, casa de colónies situada a la falda del Montseny. Está envoltada de boscos de pins i roures, que fan gaudir als nens i nenes del munt díactivitats de les que disposen. Van fer gimcanes per cicles:

– Cicle Inicial va fer la gimcana de l’astronauta mès salts en gravetat 0, passant per un llit elàstic on van fer un munt de tombarelles simulant la gravetat 0 de l’espai.
– Cicle Mitjà va fer la gimcana de l’astronauta amb desplaçaments llunars, fent circuits amb diferents vehicles de rodes.
– Cicle Superior van estar al camp d’entrenament d’astronautes on mitjançant dinàmiques, jocs i activitat van aprendre un munt de coses sobre l’univers. Van poder gaudir de la sensació de velocitat lliscant per la tirolina.

Totes aquestes activitats han estat creades entorn a la figura d’un astronauta que visitat als nens per explicar-los que ha tingut algun problema amb el seu coet i no ha pogut acabar la missió que tenia encomanada.

Els nens han gaudit molt de les gimcanes!!!


Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>