Colònies a “La Granja”: 16 al 18 de Maig 2012

Aquest any, els alumnes d’Educació Infantil i Primària van fer les colònies …

…a "La granja", situada a uns 50 km.de Barcelona.

De 2n d’Educació Infantil fins a 2n de Primària , van fer el programa "Ajudem al planeta" que incloïa diferents activitats:
-Elaboració de les galetes de la fada.
-Circuit d’aventura.
-Taller de reciclatge.
-Passeig pel bosc màgic.
-Els animals de la granja.
-etc.
Des de l’inici de l’estada el grup dels petits va mostrar interès i curiositat per totes les activitats plantejades gaudint especialment dels espais oberts i la natura.
El fet que fossin un grup tan heterogeni, pel que fa a edats, va potenciar que s’ajudessin entre ells a fer activitats que potser pels petits eren més costoses.
Van descobrir el bosc màgic i la natura, tot prenent consciència en ajudar a mantenir els espais naturals i el planeta més net.

De 3r de Primària fins a 6è, van fer el programa d’"Educació Emocional"amb activitats de:
-Supervivència al bosc i treball en equip.
-Equitació.
-Trekking nocturn.
-Rocòdrom de la superació.
-Navegació en grup.
-etc.
El grup dels grans es va mostrar, en tot moment,amb energia, alegria, motivació i molt sociable; disposats sempre a aprendre i divertir-se.
Es va posar especial èmfasi en la consciència emocional, ja que sovint se’ns fa difícil reconèixer les emocions i més en edats de primària.
El grup es va adaptar de forma progressiva a les activitats de la Granja i va gaudir aprenent i compartint aquesta aventura amb companys i monitors/es.

Dijous per la nit, petits i grans van anar a la disco on van poder ballar una bona estona. 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>