Allotjament auxiliar de conversa curs 2019-2020

Benvolgudes famílies,

La nostra escola participa al Programa d’Auxiliars de Conversa CAPS, fet que ens permet gaudir d’un parlant natiu de llengua anglesa que dóna suport al projecte multilingüe de l’escola, fent tasques d’assistència i suport a les activitats d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès i augmentant el contacte dels nostres alumnes amb aquesta llengua.

 Un dels elements fonamentals del programa són les famílies que durant el curs escolar acullen els auxiliars de conversa a casa seva. Aquestes famílies els proporcionen l’allotjament i la manutenció, ajuden a la integració de l’auxiliar al seu nou lloc de residència i són el seu primer contacte amb la nostra llengua i cultura.

 En aquest correu us adjuntem un dossier informatiu, on hi podreu trobar més informació sobre el programa, i el Family Project, un projecte que us ajudarà a gaudir al màxim de l’experiència d’acollir un auxiliar de conversa.

 Si esteu interessats a ser partícips d’aquesta experiència que pot ser per vosaltres i pels vostres fills un intercanvi lingüístic i cultural molt enriquidor, us demanem que empleneu el formulari Allotjament auxiliar de conversa abans del dia 10 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>