“The three little pigs” (P4)

Avui hem acabat de treballar el conte “The three little pigs” en anglès a P4. Hem fet diverses activitats per aprendre el vocabulari del conte i també vam poder aprofitar el material que van elaborar els companys/es de l’ESO (quan ens van fer la representació de la mateixa obra en català) per fer la nostra pròpia representació.

Primer vam visualitzar un petit fragment de la pel·lícula de Disney:

Vam manipular diferents elements per construïr les nostres cases. Vam utilitzar palletes per construir la casa de palla (“Straw house”), colors de fusta i pals de fusta per construir la casa de fusta (“Wooden house”) i peces de Lego per construir la casa de pedra (“Brick house”).

Després vam representar l’obra dels “Three little pigs” vàries vegades convertint-nos en els personatges o altres elements que apareixen a la història. Uns quants es van convertir en arbres del bosc (“forest”), altres aguantaven les cases dels porquets i les feien caure quan el llop les bufava, 3 eren els porquets (“little pigs”), 1 la mare dels porquets (“mother pig”) i 1 el llop gran i dolent (“big bad wolf”).

I finalment vam construir uns titelles i una petita làmina per poder jugar i representar l’obra sol/a o amb altres companys/es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>