L’Ambient Matemàtic i l’ambient de Comunicació

En l’ambient matemàtic posem a l’abast dels infants diferents materials elaborats perquè desenvolupin amb llibertat el seu pensament lògic matemàtic, ja que les matemàtiques esdevenen una eina per conèixer l’entorn.

Els nens i nenes poden experimentar, reconèixer, observar i jugar. En tot moment poden elegir com volen utilitzar els materials,d’aquesta manera l’infant activa el pensament lògic que li permet desenvolupar el seu raonament matemàtic.

Aquí un deixem un recull d’imatges de l’ambient matemàtic del 1er trimestre.

 

En l’ambient de comunicació els infants troben tot d’activitats i propostes pensades per despertar l’interès del món de les lletres i potenciar el procés de lecto-escriptura.

Activitats i jocs com identificar lletres, unir imatges amb paraules, estampació de lletres, ordenar dites amb un model, pesar lletres i elaborar paraules…

Aquí un deixem un recull d’imatges de l’ambient de comunicació del 1er trimestre.

Aquest segon trimestre hem modificat els ambient i hem introduït 2 ambients nous: el d’experimentació i el de joc simbòlic, més endavant ja us explicarem en què consisteixen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>