Ambient TIC

Com cada dimarts ahir alguns dels nens i nenes de P4 i P5 van estar a l’ambient TIC.

El domini de les noves tecnologies està creixent dia a dia en la nostra societat. És per això, que hem considerat que és necessari que dins dels ambients hi hagi l’ambient Tic. Perquè l’infant se submergeixi en el món tecnològic.

La metodologia que és dur a terme en aquest ambient és totalment pràctica i cooperativa. Els infants de P5 i P4 estan barrejats. En cada ordinador estan dos alumnes un de P5 i un de P4 (així poden treballar en petits grups, ajudar-se, explicar-se coses i interactuar entre ells).

En aquest ambient a més a més de treballar el domini del ratolí i començar a escriure i treballar amb el teclat, també es preten que els infants mitjançant la interacció amb els ordinadors, reforcin els continguts apresos a l’aula.

Els programes com el Jclic, el Powerpoint, el word… i les activitats que utilitzem són totes variades, motivadores i tenen en compte els diferents graus de dificultat. És a dir, no tots els infants fan el mateix, cada petit grup segueix ritme d’aprenentatge.

Aquí un deixem un recull dels tres primers dies que hem pogut realitzar l’ambient TIC. Com podreu veure ha estat tot un èxit poder treballar d’aquesta manera on els uns i els altres s’ajuden en tot moment i es van transferint a poc a poc els coneixements que van adquirint.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>