Els alumnes del Cicle de Formació Instrumental de la Seu de Sant Sadurní i l’alumnat de Català de la seu de Vilafranca han visitat la fàbrica de xocolata Simon Coll a Sant Sadurní d’Anoia. Han gaudit d’una experiència sensorial on han conegut la història, la cultura el procés d’elaboració de la xocolata. A partir d’un audiovisual, han vist una plantació de cacau, han descobert el procés de transformació de la matèria primera de les pinyes i les faves, i com les transformen en xocolata. Els han explicat com fan les figures de Pascua i han vist una part de la fàbrica actual i com elaboren alguns dels assortiments de xocolata que elaboren diàriament.
- Inici Escola d'adults de Sant Sadurní d'Anoia
- Sortida a la fàbrica de Xocolata Simon Coll a Sant Sadurní d’Anoia. (2024)
Nodes
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 6 mesos
-
Active fa 9 anys, 6 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
Articles recents
Etiquetes
Arxius
- abril 2024
- març 2024
- febrer 2024
- gener 2024
- desembre 2023
- novembre 2023
- octubre 2023
- juliol 2023
- juny 2023
- maig 2023
- abril 2023
- març 2023
- gener 2023
- desembre 2022
- novembre 2022
- setembre 2022
- juliol 2022
- juny 2022
- maig 2022
- abril 2022
- març 2022
- febrer 2022
- desembre 2021
- setembre 2021
- maig 2021
- abril 2021
- març 2021
Comentaris recents