El temps perdut a les xarxes socials

Els alumnes de proves d’accés a grau superior, juntament amb en Josep Herrera, estudiant de Belles arts, han iniciat una activitat oberta a tots els grups del centre en la qual el resultat final és una creació artística en forma de calendari.
Aquesta activitat sorgeix… Llegeix més»

Passem a model híbrid a partir de dilluns 2 de novembre!!!!

A conseqüència de la publicació de les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de covid-19, els centres públics de formació de persones adultes hem d’aplicar mesures per reduir la presencialment.

Tal i com teníem previst en el pla d’obertura del centre, passarem al model híbrid, en el que tots els ensenyaments incorporaran una part de formació telemàtica.

Així doncs, detallem aquí com queden afectats els diferents ensenyaments:
  • Competic  i Proves d’accés a grau superior: classes telemàtiques i només es faran presencialment els exàmens i projectes.
  • Anglès, GES 1, Instrumental 2, Castellà 2 i 3 i Prpoves d’accés a grau mitjà : 50% telemàtic
  • GESO 2: Autoformació integrada amb acompanyament telemàtic.
  • Castellà 1, Instrumental 1: Mantenen el 100% de presencialitat.

Els horaris de les classes telemàtiques seran en les mateixes franges horàries en que hi havia les classes presencials. Els enllaços per accedir a la classe els passaran els professors via classroom o via e-mail.

El centre romandrà obert però per fer qualsevol gestió s’haurà de demanar cita prèvia escrivint a: secretaria@cfasantcugat.cat

Els alumnes aprenem a treballar l’hort dins el projecte interdisciplinari SALVEM EL PLANETA

Els dilluns, els alumnes del curs de preparació a la prova d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà visitem l’hort de Sant Francesc. Aquesta iniciativa forma part de SALVEM EL PLANETA, un projecte interdisciplinari de treball de diferents competències que, entre altres coses, inclou l’horticultura… Llegeix més»