Tots els alumnes teniu un compte de correu del centre.

Tots els alumnes teniu un compte de correu del centre, en aquest compte us arribarà tota la informació relacionada amb els vostres estudis i és el compte que farem servir per la comunicació escola-alumne.

Per a accedir-hi cal fer el mateix que en qualsevol correu gmail. L’usuari és nom.cognom. És a dir, per a Raquel Dominguez:  raquel.dominguez@cfasantcugat.cat  

La contrasenya és el mail amb el qual vareu fer la matrícula,  a part,  teniu diferents sistemes de recuperació amb l’opció que dona la pròpia plataforma. Si una vegada fets tots els pasos continueu amb dificultats poden enviar correu a admin@cfasantcugat.cat

Comencem el dia 21 de setembre

Ja només queda una setmana per l’inici de curs !!!!
Hem estat treballant intensament per transformar les aules i el centre en un espai segur on puguem mantenir les distàncies de seguretat entre tots els membres de la comunitat educativa i ens sentim còmodes per encarar… Llegeix més»

ESTIU 2020

Ja ha finalitzat el període de preinscripcions!!!
Si heu fet la preinscripció per al proper curs, rebreu un correu electrònic amb les indicacions per fer la matrícula. A partir del 6 de juliol podreu veure la puntuació provisional i, si és el cas, podreu presentar reclamacions. Si heu quedat en llista d’espera ho podreu consultar a partir del 16 de juliol. Per a qualsevol dubte podeu continuar escrivint a inscripcio@cfasantcugat.cat… Llegeix més»

Mil gràcies per tot l’esforç!

Alumnat, mestres, professores, PAS, voluntàries, i talleristes us volem donar MIL GRÀCIES per tot l’esforç i la resiliència que heu demostrat durant aquest curs que, de ben segur, no oblidarem mai. Volem fer-vos un petit homenatge amb un recull d’ imatges cronològic del curs 2019-2020. Mil gràcies per tot!… Llegeix més»

Visca la graduació de l’alumnat de GES 2!

Ha estat un curs difícil, estrany, incert… Tot i així, l’alumnat de GES 2 s’ha esforçat per seguir aprenent i, finalment, han obtingut el títol de Graduat/ada en Educació Secundària Obligatòria. Tot l’equip de professorat de l’escola volem felicitar-vos i desitjar-vos molta sort i molts encerts!… Llegeix més»

Lluitant per un present i un futur millor

TV3 ha entrevistat als nostres alumnes l’Abdel, en Youssef i l’Othman i ha explicat la seva lluita diària per un present i un futur millor. Fa sis mesos que estan acollits a casa de la Guadalupe Sales i en Marià Jornet, membres del grup “La Floresta contra fronteres”, i la meitat d’aquest temps l’han passat en confinament, fet que encara els ha unit més amb la seva família d’acollida.… Llegeix més»

Vols estudiar formació professional o bé formació per a l’ocupació?

La formació professional post obligatòria capacita per a l’exercici qualificat de diverses professions. En canvi, la formació per a l’ocupació està adreçada a les persones treballadores en situació de desocupació. S’organitza també per famílies professionals amb un ampli ventall d’es­pecialitzacions acreditades i homologades a la formació professional.… Llegeix més»

Participem en “Mirades des del confinament” de l’artista Foncuberta

L’alumnat de GES 2 ha participat en el fotomosaic gegant de l’artista de renom internacional, Joan Fontcuberta, anomenat “Mirades des del confinament”, que vol ser un homenatge a la solidaritat col·lectiva vinculada a la situació derivada de la Covid-19.… Llegeix més»

Preinscripcions a CFGM, CFGS, Cursos de tècnics esportius i altres estudis

Aquí teniu la informació més rellevant sobre les preinscripcions a Programes de Formació i Inserció (PFI), Formació Professional (CFGM i CFGS) i Batxillerat. Atenció, les preinscripcions són aquesta setmana pels estudis de PFI i Batxillerat; del 2 al 8 de juny per CFGM, i del 10 al 17 de juny per CFGS. No badeu!… Llegeix més»

Sessions d’orientació formativa i laboral a GES 2

L’alumnat de GES 2 està participant en sessions d’orientació formativa i laboral, a través de videoconferència, amb l’orientadora Eulàlia León, d’ ACTUA, del Servei Psicoeducatiu de l’Ajuntament de Sant Cugat. … Llegeix més»

Calendari de les Proves d’Accés a Grau Mitjà i a Grau Superior

El calendari de les Proves d’Accés a Grau Mitjà i a Grau Superior és el següent:
-Llista provisional d’admesos i exclosos: a partir del 5 de juny de 2020.
-Llista definitiva d’admesos i exclosos: a partir del 19 de juny de 2020.
-Presentació de la documentació acreditativa: del 8 al 18 de juny de 2020, mitjançant un correu electrònic adreçat al centre on fareu la prova. En presentar la documentació es pot obtenir l’exempció de la part específica… Llegeix més»