PREINSCRIPCIÓ CURS 2021-2022

Persones admeses al centre per al curs 2021/22

Les persones admeses a l’ensenyament que us heu preinscrit al CFA Pere Calders, sortiu en aquesta LLISTA.

  1. Busca a la llista l’ensenyament i el nivell
  2. A l’apartat “nom” surten unes sigles que corresponen amb les inicials del nom i cognom

Si t’has preinscrit en un segon CFA, a aquesta altra LLISTA pots comprovar la plaça assignada a qualsevol dels centres als quals t’has preinscrit. Apareix per ordre alfabètic, no per ensenyament, i pots buscar per NIF.

I ara, q?

Has obtingut plaça en la preinscripció, però cal formalitzar la matrícula.

Del 6 al 9 de setembre l’equip docent del centre es posarà en contacte amb tu per ajudar-te a gestionar la matrícula i entregar la resta de documentació. 

 

Persones en llista d’espera

Si no heu aconseguit plaça, estareu a la llista d’espera. Ho pots veure en aquesta LLISTA.

I ara, què?

Quedes a una llista d’espera per al curs 2021/22.

A partir del 10 de setembre i al llarg del curs, quan hi hagi una vacant, ens posarem en contacte amb tu perquè t’incorporis al curs, encara que estigui començat.

 

Festa fi de curs

Gràcies per compartir amb nosaltres el comiat del curs!
Gràcies a les persones que vau assistir i que vau portar menjar tan bo.
Gràcies a l’alumnat del GES, que ens va obsequiar amb un ram de flors inesperat i que ens va fer tanta il·lusió als i… Llegeix més»

Intercanvi de llibres

Amb l’excusa de Sant Jordi vam muntar una paradeta d’intercanvi de llibres i està tenint tant d’èxit que l’estem fent durar una mica perquè, per als amants de la lectura, cada dia és el Dia del Llibre.
Si hi veieu algun llibre que us agradi no… Llegeix més»

VTS al somni americà

Comencem un nou camí amb el CaixaForum com a centre d’art de proximitat

  • Amb aquesta exposició provinent del British Museum ens hem estrenat al CaixaForum, el Centre d’Art de Proximitat que la nostra escola ha triat per a dur a terme noves pràctiques… Llegeix més»

Najat El Hachmi al CCCB

Dins de les activitats del curs de Diversitat d’origen, cultural i religiosa, assistim telemàticament a ka coneferència de Najat El Hachmi al CCCB. Najat El Hachmi és escriptora i filòloga àrab. Com a escriptora, va debutar amb Jo també sóc catalana, un text autobiogràfic sobre… Llegeix més»

Visita al Poble Espanyol

Apunteu-vos a consergeria! (fins a 16 places!)
El Poble Espanyol és un poble únic construït a partir de la recreació de 117 edificis, a escala real, de diferents regions espanyoles. Un tranquil i agradable passeig et permetrà descobrir la varietat del patrimoni arquitectònic de la Península:… Llegeix més»

El Somni Americà al CaixaForum

Aquesta setmana al CFA Pere Calders fem les sessions Visual Thinking Strategies dels grups de llengües al centre d’art de proximity CaixaForum Barcelona dins del programa L’Art de Parlar.

Setmana de Sant Jordi

Divendres 23 d’abril és Sant Jordi, Dia Internacional del Llibre, i comencem ja a celebrar-ho amb una gimcana de preguntes sobre els petits contes que donen nom a les aules del nostre centre i amb un stand d’intercanvi del que podeu agafar els llibres que… Llegeix més»