Què fem en cas d’emergència

Tot i que com es preceptiu cal realitzar un simulacre d’emergència durant el primer trimestre de cada curs, les condicions sanitàries derivades de la pandèmia per la COVID-19 ha fet que durant el curs 2020-2021 hagi quedat anul·lat.

És per aquest motiu que us traslladem les instruccions que cal tenir en compte en cas d’una situació d’emergència que comporti una evacuació del centre o un confinament en el seu interior.

  • En cas d’emergència tot el professorat té consideració d’agent de seguretat i caldrà seguir les seves directrius.

 

  • En cas d’evacuació, cada docent és el responsable d’evacuar l’aula en la qual està fent classe. L’alumnat, seguint les seves instruccions, caldrà que abandoni el centre amb la major diligència possible i sense retrocedir en cap moment. Si no es reben directrius en un altre sentit el punt de reunió de les persones desallotjades és la porta d’entrada principal.

 

  • En cas de confinament us haureu de quedar a l’aula, en companyia del professor o professora i amb les finestres i la porta tancada fins a rebre instruccions. En cas que us trobeu en els lavabos o en el passadís, us haureu de dirigir a l’aula més propera. Ningú ha de sortir de l’edifici. Les persones de l’entorn immediat a l’edifici hauran d’entrar a l’edifici.

 

  • L’ordre d’evacuació o confinament del centre pot comunicar-se a través del professorat del centre. Davant d’un senyal sonor de sirena, estigueu en estat d’alerta i espereu instruccions. És possible que la instrucció no vagi precedida d’un senyal sonor, això no implicarà cap modificació en les actuacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>