Vacunació de tots els docents en tres mesos

El Govern ens ha inclòs a tots els docents dins dels col·lectius essencials, com a personal essencial. Per aquesta raó, els docents del centre serem vacunats contra la Covid en els propers tres mesos, segons ha afirmat aquest dimarts el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon.

El conseller d’Educació també va assegurar que el curs escolar acabarà amb tot el personal dels centres educatius vacunat. D’aquesta manera, el proper curs, el centre obrirà amb tot els docents vacunats i amb temps suficient per haver estat immunitzats, un aspecte que facilitarà que puguem adoptar unes mesures menys contundents. De totes maneres, a dia d’avui, demanem a la comunitat educativa no relaxar-se i mantenir l’actual nivell de mesures. La planificació logística per vacunar els professionals es donarà en els propers dies.

Un cop superat el primer mes del segon trimestre, s’ha demostrat que el centre no és amplificador del virus, ja que dins dels grups estables no hi ha contagis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>