Som l’escola d’adults de la comarca de la Noguera. Sempre ets a temps de formar-te: Preparació de les proves d’accés a Cicles, Anglès, Català, Castellà, Competic…

 

Disseny guanyador de la carpeta del centre

Oferta formativa curs 2020-2021

 

Horaris Curs 2020-2021

 

Relació de llibres Curs 20-21

 

Ingresos per despeses de material

 

Pla d’Organització Bàsic (actualitzat a 8 d’octubre)

 

 

 

Nou sistema d’atenció al públic

L’atenció al públic s’implanta, des d’aquest curs, de manera telefònica al telèfon 973 448159 o pel correu electrònic del centre. Només atendrem presencialment com a qüestions urgents, aquells assumptes que no puguin ser resolts per Internet, telèfon, o en el correu electrònic del centre. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres (matins de 9:15 a 12:30 h) excepte els dimarts (tarda de 14:15 a 18:00 h).

 

Per saber el teu nivell en alguns dels nostres ensenyaments, pots fes primer la prova de nivell de l’ensenyament desitjat

Més informació

 

 

Inici de curs 2020-2021

El curs escolar 2020-2021 s’inicia el proper dilluns 21 de setembre.
Donades les circumstàncies actuals de pandèmia per la COVID-19, en aquest primer dia de curs, es realitzarà en un horari esglaonat i seguint les mesures de seguretat del Departament d’Educació i de Salut. L’alumnat ha… Llegeix més»

Estem preparats pel nou curs escolar

Sis mesos després de l’últim dia de classe presencial, tornem a les aules el proper dilluns. Estem a punt per tornar a les aules i ens hem preparat tenint en compte les circumstàncies actuals. Hem preferit reduir les ràtios de les classes presencials a 15… Llegeix més»

La nova normalitat ja és aquí

La nova normalitat que ens permet fer activitats presencials és una realitat des de diumenge coincidint amb el final de l’estat d’alarma. Els alumnes de les proves d’accés a Grau Mig s’examinen avui i el lliurament de distincions als dissenys finalistes de la carpeta del… Llegeix més»