L’ESPORT: UNA EINA DE RELACIÓ

L’esport és una de les eines més eficaces per combatre algunes malalties, com l’obesitat, la diabetis o trastorns cardiovasculars. El seu efecte físic està demostrat per infinitat d’estudis. Però, i el nostre cervell? se’n sent beneficiat? Segurament que sí! Nosaltres, al CFA ÀGORA ho tenim comprovat i per això practiquem esport cada any per mitjà de la convocatòria d’unes jornades esportives. Aquest any ja és la 8ena Jornada Esportiva i que duri per molts anys més!!!
A través de l’activitat física i la pràctica de jocs d’equip, aconseguim que el nostre alumnat dels diferents ensenyaments es relacionin i que enforteixin el vincle entre ells i elles i amb el centre. A més, el joc és una eina que potencia la millora de les nostres funcions mentals, de l’autonomia i de l’autoestima.
És sorprenent veure com l’alumnat es deixa anar amb el lleure saludable i és increïble observar l’apoderament d’algunes persones que potser mostren més timidesa i reserva a l’hora de participar en el dia a dia de la classe.

L’esport ens uneix, sens dubte!!!!