L’AIGUA, L’OR BLAU!

 

 

 

 

 

 

L’aigua és fonamental per a totes les formes de vida coneguda i és un dels recursos naturals més importants per a la supervivència dels ésser vius del nostre planeta.

Des de fa molt de temps, l’ésser humà ha fet una mala gestió d’aquest recurs i la seva disposició sempre ha estat irregular en relació a la distribució de la població. Actualment, també coneixem l’aigua pel sobrenom “l’or blau” ja que només és accessible per una part de la població mundial.

Durant aquests dies, aquest ha estat el tema que hem tractat al centre. L’hem treballat des de diferents àrees però principalment des de la mediambiental. Hem pres consciència que més de 2000 milions de persones -d’un total de 7.675 milions de població mundial(dades del 2019) – no disposen d’aigua. Hem après com fer-ne un ús responsable en la nostra vida diària i també n’hem treballat el seu origen. Finalment, a través de l’estudi i la descoberta també ens ha sorprès l’alt nivell de contaminació aquàtica que patim, sobretot al nostre Mar Mediterrani.

Tot plegat, per mitjà de l’exposició que vam acollir al centre i diversos murals i treballs que hem penjat a les parets del nostre passadís.