EL MONSTRE DE COLORS

L’educació emocional és ‘el procés educatiu que té com a objectiu el desenvolupament de competències emocionals. És un procés que s’inicia des de la primera infància i està present al llarg de tota la vida’. Hi ha una frase d’Aristóteles que ens agrada molt: “Educar la ment sense educar el cor, no és educació en absolut”

La família de la Inés ens ha regalat una bonica activitat dintre del nostre treball de les emocions. Mentre la Heidi, germana de la Inés, ens explicava el conte amb desplegables, en David, l’acompanyava amb música de piano i l’Esther ens feia la representació. Hem pogut associar els diferents tipus de melodies amb les emocions que sentíem.

Com podeu veure a les imatges, tant els infants com les mestres, ens ho vam passar molt bé. Moltes gràcies, família, per haver-nos regalat aquest moment i gràcies especials a la Heidi, que ens va explicat el conte amb molta il·lusió i amor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>