ANEM AL TEATRE SAT

La setmana passada tot infantil vam anar al teatre SAT a veure l’obra “L’aventura d’avorrir-se” de la companyia L’Estaquirot teatre.

Vam conéixer la Rita, una nena que, tot i tenir moltíssimes joguines, sempre s’avorreix i no vol jugar sola fins que una tarda a casa de l’àvia, amb un petit aneguet de goma i una llanterna, comença una aventura increïble pel món dels colors i de personatges fantàstics.

Una bonica reflexió al voltant de la gestió del temps dels nostres infants, la quantitat de joguines i d’activitats organitzades que a vegades omplen el seu dia a dia i el poc temps que deixem pel joc lliure, la imaginació i la creativitat. Els infants necessiten temps per avorrir-se, per crear, per imaginar, per somiar, i poder inventar un món imaginari ric i divertit. És molt important que els adults puguem connectar amb aquest infant que portem a dins i no oblidar-nos de jugar i jugar, deixant de banda les presses, la feina, les preocupacions i el ritme vertiginós que portem diàriament. L’àvia de la Rita li diu: “recorda als pares com es juga Rita, que tot i que ja en sabien quan eren petits, ara quan s’han fet grans se’ls ha oblidat”.

Als infants i mestres de la nostra escola ens va agradar molt l’obra de teatre!!

 

  

!  

   

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>