PÀRQUING DAY

Els dies 20, 21 i 22 de setembre, en el marc la setmana europea de la mobilitat i organitzat per la Xarxa de Coordinadors/ores de mobilitat escolar, hem transformat el carrer de la nostra escola en un espai de joc per al nostre alumnat.

És important repensar els espais urbans per tal d’avançar cap a formes de viure i escenaris més respectuosos amb el medi ambient  i aconseguir un increment de les zones verdes i els espais públics i de joc, aconseguint al mateix temps una reducció de la contaminació atmosfèrica.

https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=27411&ta=age&jsback=1

Reunions d’inici de curs amb els/les tutors/es

Durant aquest mes de setembre farem les reunions informatives d’inici de curs. Malauradament hauran de continuar essent virtuals donada la situació actual. Només les de P3 han estat presencials, donat que la majoria de famílies inicien una nova etapa a l’escola.

Les dates i l’horari de les reunions són les següents:

  • P4: 22 de setembre a les 19:00 h.
  • P5: 23 de setembre a les 19:00 h. http://meet.google.com/cei-auqj-tuc
  • 1r: 9 de setembre a les 19:00 h.
  • 2n: 20 de setembre a les 19:00 h.
  • 3r: 21 de setembre a les 19:00 h.
  • 4t: 15 de setembre a les 19:00 h.
  • : 14 de setembre a les 19:00 h.
  • : 16 de setembre a les 19:00 h.

Pla d’actuació curs 2021-22

Benvolgudes famílies,

Tornem a encetar un nou curs, amb una perspectiva molt millor que la de l’any passat, però encara amb l’ombra de la pandèmia planejant. És per això que seguirem aplicant totes les mesures sanitàries pertinents del moment. Començarem pràcticament igual que com vàrem acabar, i a diferència del curs passat, tots portem un rodatge que ens facilita les coses. Tot i així, no hem de baixar en cap moment la guàrdia, i continuar aplicant estrictament les mesures proposades.

Ja podeu consultar el Pla d’actuació d’aquest curs 2021-22, que va ser aprovat al Consell Escolar del passat 6 de setembre.

Tot i que en Pla d’actuació podeu trobar l’apartat que fa referència a les entrades i sortides de l’alumnat del centre, us hem preparat un document a part per facilitar-vos les coses.

Us esperem amb moltes ganes, i desitgem que tothom tingui un molt bon inici de curs.

Atentament,

La Direcció.