L’escola

Benvinguts a l’espai web de l’Escola Mediterrània. La nostra escola és un centre públic d’Educació Infantil i Primària. Som una escola de doble línia, laica, plural, democràtica, inclusiva i participativa. Eduquem de forma integral i global a tot l’alumnat respectant les seves necessitats i possibilitats, tot oferint els recursos humans i materials de què disposem. Formem persones responsables, autònomes, crítiques, competents, creatives, participatives i conscients amb l’entorn, per tal de poder-se integrar plenament a la societat. Potenciem l’aprenentatge significatiu, l’ús de les TIC, l’experimentació i el coneixement del nostre entorn proper, per tal de formar persones competents per a la vida. Amb aquest espai, pretenem apropar-nos a tots vosaltres i que conegueu una mica més el dia a dia de la nostra l’escola.

 

 

Final de curs 2019-2020

Volem fer-vos arribar el vídeo que en aquest context ens ha de servir com a final de curs muntat amb el material que ens heu enviat, ple de missatges d’optimisme i d’esperança que ens han d’ajudar a acabar un curs diferent amb un somriure.

Per acabar, donar-vos les gràcies a nenes, nens, mares, pares, àvies, avis, germanes, germans… per haver estat a l’alçada en una estranya i inesperada situació.

Una forta abraçada i que passeu un bon estiu!!!!

Equip docent de l’Escola Mediterrània.

Final de curs 2019-2020, Drive

 

Preinscripció: llista barem definitiva a 11 de juny

Benvolgudes famílies.

Publiquem la llista  barem ordenada DEFINITIVA  a data 11 de juny de 2020 de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició

La propera llista que publicarem serà la de admesos i llista d’espera, prevista per al proper 7 de juliol de 2020.

INFORME_BAREM_DEFINITIU_BAREM (1)

Tanmateix us informem del número de desempat per a la preinscripció del curs 2020-21 que s’ha obtingut mitjançant un sorteig aquest dimarts, 9 de juny, al Departament d’Educació. El número és el:

A partir d’aquesta xifra s’ordenaran les sol·licituds en els casos d’empat per accedir a una plaça a una de les escoles de Catalunya per als estudis obligatoris: ensenyament d’educació infantil de segon cicle, d’educació primària i d’educació secundària obligatòria.

 

Preinscripció llista provisional

Benvolgudes famílies.

Adjuntem la publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera
petició amb el barem provisional a 29/05/2020.

INFORME_BAREM_PROVISIONAL_BAREM (1)

Tanmateix us recordem les dates del procés de preinscripció i matrícula.  Les dates proposades del mes de juny i posteriors són provisionals i poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia.

Preinscripció

 • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 29 de maig de 2020
 • Presentació de reclamacions: del 2 al 5 de juny de 2020
 • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 9 de juny de 2020
 • Sorteig del número de desempat: 9 de juny de 2020, a les 11 h
 • Llista ordenada definitiva: 11 de juny de 2020
 • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d’ofici): del del 26 al 29 de juny de 2020
 • Oferta final de places escolars: 6 de juliol de 2020
 • Llista d’alumnes admesos i llista d’espera: 7 de juliol de 2020

Matrícula

 • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d’educació infantil, educació primària i ESO: del 13 al 17 de juliol de 2020
Trobareu tota la informació ampliada al web del Departament d’Ensenyament http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/

Preinscripció 2020-2021

Benvolgudes famílies.

El període de preinscripció començarà el proper dimecres 13 de maig de forma telemàtica. Per aquells que no pugueu fer-ho telemàticament  es podrà fer de forma presencial del dimarts 19/05 fins al divendres 22/5.

US RECOMANEM

PREFERIBLEMENT FER LA PREINSCRIPCIÓ ON-LINE 

 • OFERTA DE PLACES:  informe d’oferta inicial de places per al curs 2020-2021

 • INFORMACIÓ IMPORTANT :com serà el procés de preinscripció telemàtica i presencial.

1588954827010_Opcció telemàtica (3)

CONTACTE : a8062781@xtec.cat –  938148411

Sant Jordi

S’apropa Sant Jordi una festivitat sempre molt esperada i celebrada intensament a l’escola. Enguany viurem una jornada diferent però no per això menys festiva ni significativa per a tota la comunitat escolar.És per això que us deixem propostes d’activitats.  Us convidem també a que ens feu arribar les vostres fotografies de les vostres manualitats, contes o bé disfresses i qualsevol altra activitat que realitzeu per a publicar-les a les nostres xarxes socials.

 • Recull de dibuixos i manualitats fetes pels alumnes de l’Escola Mediterrània, Les Roquetes, per celebrar la diada de Sant Jordi, aquest any des del confinament

 

 

 • Us enllacem els contes que han fet els  alumnes de Cicle Superior per al concurs de l’UCER – Unicó de Comerciants i Empresaris de les Roquetes- . Tots ells els podreu consultar en format revista a la plataforma el Calameo.
 • Aquí teniu el tríptic informatiu d’una activitat molt divertida organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics CRP, es tracta de preparar-se un conte i llegir-lo a familiars , amics i companys per telèfon, per fer-los companyia i amenitzar aquesta jornada tant especial per a tots nosaltres.

poster-Rodari-3      newsletter-Rodari

 

Informació rellevant

 

Benvolgudes famílies degut que no sabem quant de temps s’allargarà la situació actual de confinament us fem arribar un seguit d’informacions.

 • PREINSCRIPCIÓ: tant aviat com sapiguem noves dates us ho farem saber.
 • COMUNICACIÓ AMB L’ESCOLA: per a totes les consultes administratives i de gestió adreceu-vos al mail de l’escola a8062781@xtec.cat
 • TASQUES ALUMNES: consulteu els blogs per a trobar recursos educatius així com consulteu la safata d’entrada de l’aplicació Dinantia.

Tanmateix aprofitem per recordar-vos que cal seguir les instruccions de les autoritats per tal de fer front al virus i poder retornar a la normalitat en el menor temps possible. Fins aviat!

Carnaval a l’escola 2020

GALERIA D’IMATGES CARNAVAL ’20

Ja arriba el Carnaval i amb ell Sa Majestat Carnestoltes, Rei dels pocasoltes! Per l’escola ha passat i unes consignes ens ha donat:

 • Dilluns 17:Has de portar sabates diferents, o si no se’t cauran les dents, tan ràpid com el vent al mes de febrer.
 • Dimarts 18: Si el dimarts pels de sisè no vols anar marcat, amb unes ulleres divertides hauràs d’anar conjuntat.
 • Dimecres 19:Avui és Carnaval i tot si val i com la Rosalia, les ungles portarem, postisses o ben pintades i força admiració causarem.
 • Dijous 20:Pentinat divertit hauràs de portar perruca, metxes o te’ls pots pintar de color verd o vermell hauràs de dur el cabell si no ho fas el dia pactat tot el dia aniràs marcat.
 • Divendres 21:D’esportista t’has de disfressar i totes les consignes de la setmana també duràs!

(No cal comprar cap tipus de disfressa, amb el que tinguin a casa i amb imaginació).

Rei Carnestoltes de l’Escola Mediterrània

Dimensions

 

En aquest  arxiu (Àmbit resum) us adjuntem un resum de les dimensions que podreu veure el butlletí de notes dels vostres fills/es, tanmateix us deixem el següent enllaç per  accedir al document sencer del Dept. d’Ensenyament