Pàgina mare de les pàgines d’inici

Excursió a les mines de Bellmunt

El passat dia 9 de Novembre, els nens i nenes de 4t vam anar d’excursió a visitar les mines de plom de Bellmunt.
Primer de tot, en entrar a l’escola, vam anar a buscar l’autobús que ens esperava al costat del pavelló. En arribar al lloc , vam esmorzar i a continuació, els monitors ens van fer una explicació sobre la galena i altres minerals que els miners extreien.… Llegeix més»

Eleccions al Consell Escolar

Les mares i els pares dels alumnes matriculats en un centre educatiu, per mitjà dels representants escollits en les eleccions, formen part del consell escolar del centre. El consell escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. … Llegeix més»

Jornada esportiva

La Jornada Esportiva d’enguany ha tingut un caire solidari, durant una setmana tota la comunitat educativa de l’escola ha col.laborat en la recollida  solidària d’aliments en benefici de la Creu Roja d’Alcover.
La jornada va tenir lloc el passat 15 de juny a les instal.lacions del… Llegeix més»

Jornada Esportiva Solidària 2018

El  proper divendres 15 de juny, a la nostra escola celebrarem la Jornada Esportiva. A més d’activitats esportives, aquestes Jornades tenen un caire solidari.
Al llarg de tota la setmana es farà una recollida d’aliments per a la Creu Roja d’Alcover. 
Programa de la Jornada… Llegeix més»

PRÒXIM DESTÍ A…

Els nens/es de P-4 hem viatjat a llocs fantàstics! GRAN BRETANYA, PAKISTAN, L’ESPAI…  Ara ens queda un altre viatge abans d’acabar el curs!  A ON ANIREM????? Nosaltres ja tenim els bitllets preparats! Us animo a que digueu on creieu que anirem! De fet…, potser i… Llegeix més»

EXCURSIÓ AMPOLLA

Ahir dia 1 de juny, els nens/es de P-4 vam estrenar el mes anant d’excursió a l’Ampolla (Bassa de les Olles). Va ser un experiència fantàstica! Platja, bon temps, bona companyia, natura… Excel.lent! Aquí us deixem un petit recull de la nostra estada allí!
Llegeix més»

Treballem sobre Japó

SETMANA DE LA MULTICULTURALITAT

Durant aquesta setmana els alumnes de 4t A hem treballat Japó començant per pintant la bandera i fent paraules amables .També hem demanat a la Tomo Yamaguchi, mare de la nostra companya Misaki, poder fer-li una entrevista perquè ens resolgués dubtes… Llegeix més»