Ajuts pel transport escolar 19-20

Us informem que la Convocatòria de les subvencions per al transport escolar discrecional no obligatori dels alumnes matriculats a l’Escola Joan Maragall i a l’Institut JV Foix per al curs 2019-2020 s’obrirà el dia 24 de setembre.
Podreu presentar les sol·licituds del 24 de setembre al… Llegeix més»

Ballada de 2n i 4t.

Celebrem el dia internacional de la Dansa a la Rambla del Ferrocarril
Tots els alumnes de les escoles de 2n i 4t s’han trobat a la rambla del Ferrocarril per celebrar aquest dia tan especial.

 

CANTATA 2018-19

Podeu veure algunes fotos i videos  clicant a sobre de  la imatge
Tots els alumnes de 4t de totes  les escoles de Rubí es van trobar el passat dia 5 d’abril al Castell de Rubí per oferir-nos la cantata
“La Sardana se’n va de viatge”.
Va… Llegeix més»

Musical “Propera parada”

 

Centenari de l’arribada del ferrocarril a la nostra ciutat.
Amb motiu d’aquesta celebració i dins de la temàtica presentada  pel grup de biblioteques escolars de la població, la nostra escola vol retre un homenatge a aquest fet amb  un petit espectacle, escrit i dirigit per la nostra mestra de música, Laia Borràs que ara  presentem al Casal Popular.

Propera parada” és un humil musical fet i representat per mestres de l’escola Joan Maragall de Rubí. Fa un petit recorregut amb tres històries de tres moments diferents al llarg dels 100 anys del tren a Rubí, tot acompanyat de cançons i coreografies originals. L’obra, emmarcada en el centenari de l’arribada del tren a la nostra ciutat, va ser representada i regalada als alumnes de l’escola Joan Maragall .

 

 

Ara volem fer-la extensible a tots els  habitants de Rubí que desitgin veure-la.

 

Premi honorífic pels alumnes de 5è

Els alumnes de 5è han guanyat el premi honoric de crítica dins de ” El meu primer festival” que va tenir lloc a Barcelona als cinemes Verdi.

CONCURS DE CRÍTICA:

Cicle Mitjà:
– Primer Premi: Escola Gravi, crítica de la Lu Ros sobre “Superpersona”

Cicle Superior:
– Primer Premi: Primer premi: Escola Tabor, crítica de la Léa González sobre “Comèdia de Hamlet”
– Premi honorífic: Premi honorífic: Escola Joan Maragall de Rubí, crítica de la classe de 5è, sobre “El guardaespatlles”

Moltes felicitats!!