Menjador escolar

 

 

 

 

Apreciades famílies;

Des d’Arcasa-Fundació Pere Tarrés ens dirigim a vostès per donar-los la benvinguda en aquest moment especial, en el que per tots nosaltres comença un nou període escolar ple d’il·lusions i projectes, durant el qual els nostres equips de Cuina i Monitors posaran a la seva disposició, i a la dels seus fills, tot el nostre esforç i compromís, oferint-los un servei d’alimentació sa en un entorn de confiança, i en el que es fomentaran i posaran en pràctica tots els hàbits saludables i de conducta.

Els seus fills estaran en bones mans, no tinguin cap dubte…

Com especialistes que som en la gestió de menjadors escolars, proporcionem als nostres equips de Cuina i Monitors tots els recursos humans i tècnics necessaris que els permeti desenvolupar la seva tasca seguint tres premisses principals:

1) Proporcionar als infants una alimentació sana, nutritiva i variada, a través de menús nutricionalment equilibrats, cuinats amb productes frescos, ecològics, de temporada i proximitat, i en les que s’atendran de manera molt sensible i personalitzada, totes les necessitats derivades per al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries.

2) Fomentar una vida sana i saludable a través de tot allò que envolta el moment d’asseure’s a dinar; formant el seu desenvolupament evolutiu a través de correctes hàbits alimentaris i de comportament a la taula.

3) Fer del moment de l’àpat i de l’esbarjo, un moment divertit en el que els infants participin de tot allò que contribueixi al seu propi benestar, un estil de vida sa i feliç, a demés d’ajudar a aconseguir un món més sostenible.

A continuació els volem informar que el proper curs escolar 2019/2020 els preus del Servei Integral de Menjador són:

  • Alumne/Usuari Fixe: 6,10€ àpat/dia.
  • Alumne/Usuari Esporàdic: 6,90€ àpat/dia.

Per apuntar-se podeu omplir una d’aquestes dues fitxes:

En cas d’absència puntual d’un alumne/usuari fixe del menjador, FPT retornarà 2,26€ sempre que se’ns comuniqui abans de les 10:00h del matí l’absència d’aquell dia.

En cas que un alumne necessiti dieta astringent, aquesta se servirà 3 dies seguits.

Els alumnes fixes cal que portin raspall i pasta de dents (de 1r a 6è). Per tal de fer un seguiment higiènic dels raspalls de dents, només estaran a l’escola de dilluns a divendres. Durant el cap de setmana s’hauran de netejar per poder-los retornar el primer dia de la setmana.

L’horari de la coordinadora d’atenció a les famílies serà de 09:00h a 10:00h. presencialment o al telèfon de menjador: 689.641.667

Per tots aquells temes relacionats amb dietes/al·lèrgies, medicaments, entrades i sortides, rebuts etc. podeu consultar-ho directament amb la coordinadora.

Només ens queda agrair-los la confiança que han depositat en nosaltres perquè durant aquest curs tinguem cura dels seus fills i filles.

Cordialment.