El passat dimarts 5 de novembre els alumnes de cicle superior van fer un taller a l’escola relacionat amb els productes de proximitat i el paper clau per promoure l’economia local i contribuir a la disminució de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera.
Aquest taller està emmarcat dins la campanya PRODUCTES SINGULARS DEL PLA DE L’ESTANY i té com a objectius:
- Despertar l’interès dels alumnes pels productes hortícoles tradicionals de la comarca.
- Fomentar entre la població més jove l’alimentació sana, especialment el consum de verdures.
- Destacar l’interès que suposa consumir productes locals com a contribució al desenvolupament sostenible.
- Aprendre a valorar la biodiversitat, concretament l’associada als conreus tradicionals.
- Generar sentiment de pertinença i identitat entorn a l’activitat agrícola tradicional i al producte local.
- Afavorir l’intercanvi intergeneracional de coneixements.
- Promoure el coneixement rural i de la cultura de pagès.
- Reflexionar sobre el model de producció, distribució i consum de la nostra societat.