Bones vacances

Hola famílies!
De part de tots els mestres de l’escola Frigolet, us volem desitjar molt bon estiu i bones vacances!
Gaudiu molt del temps lliure, dels gelats i de la família!

Jocs de taula d’animals

Podem crear jocs d’animals?
Els nens i nenes de la tribu vermella i rosa hem creat jocs de taula d’animals per a l’ambient científic. Hem intentat crear diferents tipus de jocs i hem aprofundit en la classificació d’animals vertebrats i invertebrats a partir de grups cooperatius.… Llegeix més»

FESTA DE FI DE CURS

Hola famílies, us passem algunes fotografies de la festa de final de curs.Ho vam passar genial amb els inflables a la tarda així com amb el sopar a la fresca i el concert de El cigarrito de después.
Un plaer passar estones amb les famílies de… Llegeix més»

Viatge en el Tempo Exprés

El passat diumenge 16 de juny els alumnes de l’escola van representar l’obra de teatre de final de curs i ho van fer al teatre Municipal de Banyoles.
L’obra, titulada Viatge en el Tempo Exprés, estava protagonitzada per tres germans que, en quedar-se sols a casa,… Llegeix més»

Comiat Anna cuinera

Volem donar les gràcies a l’Anna Saelices, la cuinera de la nostra escola. Ens ha agradat molt tenir-te a l’escola, Els teus plats són exquisits i molt equilibrats!
Gràcies per donar-nos tant i per fer la teva feina amb dedicació i estima.
Et desitgem el millor en… Llegeix més»

Ròbotica al Pla de l’Estany

La darrera setmana del curs els nens i nenes de la comunitat de grans vam anar a l’institut Pla de l’Estany. Els estudiants de segon d’ESO ens van preparar tres tallers de robòtica:
En el primer ens van ensenyar una impressora 3D i vam poder veure… Llegeix més»

Himne del Frigolet

Benvolgudes famílies, aquest tercer trimestre els alumnes de la comunitat de grans hem anat a enregistrar l’Himne d’escola.
Vam comptar amb l’ajuda de l’Arnau Grabulosa, qui ens ha ajudat amb l’arranjament i ens ha deixat el seu estudi de gravació. Nosaltres no podem parar d’escoltar-lo!