Dia Mundial de L’activitat Física

El passat dilluns dia 8 d’abril, es va celebrar el dia mundial de l’activitat física. Aprofitant que els alumnes de cicle superior anàvem a comprar al supermercat tot desplaçant-nos en bicicleta, vam muntar un vídeo per promoure la importància de fer exercici moderat diàriament.

Cicle de Conferències Dona’m la mà

El passat divendres 29 de març va tenir lloc la primera xerrada 2019 adreçada a pares. El tema d’aquesta primera conferència, dinamitzada per la Caro Kunde, ha estat sobre l’acompanyament lector. Així, els assistents, van reflexionar sobre el tipus de lector que són. També es… Llegeix més»

Tardes de Judo

La setmana passada durant tres tardes, vam tenir el plaer de conèixer de més a prop l’esport del Judo, de la mà de la Fàtima Ribot. Els alumnes de cicle inicial, mitjà i superior han pogut aprendre algunes tàctiques per caure, moure’s i agafar-se al… Llegeix més»

Guanyador del concurs Logotip

Benvolgudes famílies! Ja hem fet el recompte de vots per escollir el logotip guanyador que serà a partir d’ara el que representarà la nostra escola.
De 151 persones, 71 han dirigit el seu vot al Logotip número tres, 41 ho han fet al logotip numero 1… Llegeix més»

SYMBALOO ANGLÈS

Hola alumnes i famílies!
Hem creat un symbaloo per poder treballar l’anglès des de casa. Us hem penjat infinits recursos per poder llegir, escoltar àudios, aprendre nou vocabulari.
També teniu accessos directes a eines interessants com ara diccionaris online .
Aquí el teniu!

També podeu utilitzar el de… Llegeix més»

II Campionat Matemàtic del Frigolet

Divendres passat vam celebrar el segon Campionat matemàtic del Frigolet. El tema central d’aquesta segona edició ha estat dedicat a la lògica i per aquest motiu es van escollir els jocs més adequats per treballar aquesta habilitat.  Els alumnes han estat treballant aquests jocs als… Llegeix més»

Repte Els Ponts

Els alumnes de la comunitat de petits han estat treballant en un repte sobre els ponts.
Després de treballar a fons el tema durant alguns mesos, el passat divendres 15 de març els alumnes van fer una exposició per explicar tot allò que han après. Els… Llegeix més»