El nostre menjador, l’espai on compartim l’àpat cada dia amb els amics, on parlem de les nostres coses, on gaudim de tastar coses noves, de descobrir noves textures, de riure i celebrar aniversaris de mil coses.
– Bon dia Bea, posa’m poquet peix que no m’agrada gaire….
– Bon dia, va, ja veuràs que bo que està!!!
– Bon dia Gemma, avui el pollastre arrebossat era boníssim!!!
Cada dia un nou plat, un nou descobriment, una nova anècdota.
7 i TRIA és a l’escola des de fa 15 anys. És experimentada en l’organització i en la gestió de menjadors escolars, i garanteix per una part una actuació educativa envers la socialització i el lleure i, per l’altra, una alimentació sana i equilibrada.
Treballem amb els equips de monitors d’escola per oferir als vostres fills un servei de migdia de qualitat, garantint la sensibilitat que dóna l’atenció individualitzada i aprofitant el fet grupal com una eina fonamental per treballar els hàbits que ens proposem.
A part de garantir una l’alimentació adequada, el servei de menjador escolar té com a objectiu principal potenciar que els nen i nenes que en fan ús adquireixin uns bons hàbits tant higiènics com de convivència, d’alimentació i de lleure. Partint d’aquest punt, dividim la intervenció del servei en dos vessants:
- El servei d’educació en el temps de lleure
- El servei d’alimentació
Dins aquests dos serveis es desenvolupen activitats a través de projectes anuals, Emovere i es potenciar el gaudi de l’àpat diari.
Creiem en la importància de personalitzar l’àpat, de mirar els ulls al nen i entendre la seva necessitat, creiem en l’autocontrol i autogestió del seu dia a dia. Creiem en un menjador com a casa. Volem sentir les seves emocions a través del menjar i dels somriures relaxats del pati del migdia
és una tranquil.litat comptar amb un equip de professionals com els de 7 i tria i que l’Escola vetlla pel benestar dels nens ???