P5- Beebots

A un taller d’innovamat vem estar realitzant itineraris en unes graelles de 3×4. Primer, ho van fer per parelles amb uns cubets en unes graelles petites i posteriorment, per equips cooperatius en unes graelles més grosses amb uns robots que tenim a l’escola que es diuen Beebots. Cada equip s’havia d’inventar un camí i programar-lo usant les fletxes (endavant, enrere, gir a la dreta, gir a l’esquerra) per arribar al seu destí.

3r- Bon dia des de Mas Pujolar!

Bon dia famílies, ens ho estem passant genial! Hem dormit moltíssim i després d’un bon esmorzar, ens posem en marxar per viure un munt d’aventures tot descobrint l’entorn Viladrau. Fa molt bon temps i molt de sol!

 

Colònies 3r

Els nens i nenes de 3r ja han arribat a Mas Pujolar i han començat les colònies gaudint d’aquest bon dia!!!!

Bon dia des de Mas Pujolar!

Bon dia des de Viladrau!! Hem dormit molt bé, estàvem molt cansats. Ara esmorzarem i ens espera un dia ple d’aventures. Fa molt bon temps i molt de Sol!

Colònies 2n

Els nens i nenes de 2n ja han arribat a Mas Pujolar. Han estat tot el matí fent diverses activitats per poder trobar les habitacions i instal·lar-se!!!!

Estan tots i totes molt contents i contentes i amb molta il·lusió!

El petit Drac

Us presentem en estrena mundial, el conte:

“El Petit Drac”

Clicant a la imatge podreu accedir a aquest magnífic conte que els nens i nenes de l’escola, juntament amb tot l’equip docent, han el·laborat amb molt il·lusió. Esperem que us agradi i el gaudiu igual que hem fet nosaltres.

Bona Diada de Sant Jordi!