CARNAVAL TRANSPARENT

Quin títol més estrany, oi? Què vol dir això de carnaval transparent?

Doncs us ho expliquem. Els fantasmes, és com es diu la nostra classe, una tarda de dilluns que ens tocava art, ens vam trobar la classe del tot desmuntada i plena de taules i cadires, unes sobre les altres i del revés, amb film transparent enrotllat a les potes d’aquestes. A més a més, aquella tarda ens acompanyava un mestre més a classe, en Joan, no el director, pel què ens va explicar l’Esther, és mestre de formació d’art a l’escola, i venia a donar-nos algunes i dees i un cop de mà.

Us preguntareu, què hi vau fer en aquell film transparent?

Doncs ens vam posar per parelles, i primer, un de la parella, feia de maniquí i l’altre li havia de resseguir el rostre, sobre el film, amb un permanent. Al acabar, trèiem aquella capa de film transparent i fèiem canvi de maniquí. Una vegada tots vam tenir el nostre rostre dibuixat, vam passar a les pintures, i també sobre una nova capa de film, vam haver de dibuixar caretes de carnaval.

Aquesta tasca, ens va agradar molt, vam treballar sobre una superfície que no hi estem acostumats, i malgrat ens va fer molta pena, no hem pogut salvar del tot aquestes obres amb pintura, ja que, tot i fixar-les amb laca, la pintura ha anat saltant del film. Això, també ens ha permès treballar l’art efímer.

Què us sembla? Una pràctica original, oi?

No patiu, que com que ja suposàvem que podíem perdre les creacions, les vam ben fotografiar, gaudiu de les imatges!

FEU CLIC A LA IMATGE PER A VEURE LA GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>