Junts de nou al setembre

Benvolgudes famílies,

Un cop finalitzat un curs estrany i peculiar per les circumstàncies que ens ha tocat viure, tot l’equip de mestres de l’Escola Ferreries us volem transmetre el nostre agraïment pel gran esforç que heu fet a l’hora d’estar al costat del vostres fills i filles en la realització de les propostes encomanades, pel suport emocional que els heu donat i per ajudar-nos a què la comunicació hagi estat àgil i fluïda. Som conscients que heu hagut d’assumir unes tasques que no us han estat gens fàcils. Us volem, per tant, donar les gràcies per la implicació i col·laboració rebuda i desitjar-vos un bon estiu.

Esperem tornar-nos a veure al setembre confiant que la situació estigui més normalitzada i poder desenvolupar la nostra tasca amb els vostres fills i filles amb tota la il·lusió que ens suposa estar al seu costat. A la vegada que desitgem molta sort i encerts a l’alumnat i famílies de sisè que empreneu una nova etapa.

Atentament,

Escola Ferreries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>