Estem conreant maig 10

Parcela 1 : Tomàquets i pebrots verds i vermells.

Parcela 2 : Pastanagues, apis, porros, cebes i alls.

Parcela 3 : Carxofes i bledes.

Parcela 4 : Cols, coliflors, bròquils, faves i ravanets

2 comentaris

  1. Jon

    La Mª Àngels, cuinera del cole, la setmana que ve cuinarà faves de l’hort perquè els que dineu el menjador les pogueu tastar com a aperitiu. A veure que us semblen?
    Les amanides que van fer als de 1r, 2n i 3r amb els enciams i les escaroles de l’hort van ser un èxit culinari. No hi ha com el menjar ecològic i si és nostre encara més bo. Aquest pas acabarem a la guia Michelín, no us sembla?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>