ELS UNICORNS. SETMANA CULTURAL

Les ARTS ESCÈNIQUES ha estat la temàtica de la setmana cultural d’aquest curs. A la classe dels Unicorns hem descobert aspectes relacionats amb el TEATRE. Durant tota la setmana hem gaudit creant el decorat, els complements per les disfresses i tot allò que necessitàvem per fer la nostra representació: Don Quixot. Voleu veure com ens ho hem passat?
Cliqueu a la imatge per veure totes les fotografies.

MERCURI (P4)

Durant aquesta setmana hem descobert coses sobre el planeta Mercuri. Aquest planeta és calent perquè està molt a prop del Sol.    

Hem observat que és un planeta gris perquè és rocós i amb cràters. Aquests s’han format perquè diferents meteorits han xocat contra ell.

Finalment hem fet un experiment on hem pogut notar la seva textura amb les nostres mans i hem format roques.

Per poder veure l’àlbum clica aquí

Setmana cultural (P3)

Els nens i nenes de la classe del mar hem gaudit de la setmana cultural.Hem realitzat diverses activitats lligades a la nostra temàtica: “el circ”. Hem fet banderoles per guarnir la nostra classe, un mural del circ, hem explicat el conte del “Tito el malabarista”, hem fet la nostra disfressa i fins i tot un taller de circ!

Tampoc ens hem oblidat de seguir les ordres del rei carnestoltes. Ens voleu veure?

Aquí teniu un resum de tot el que hem fet, esperem que us agradi tant com a nosaltres.

Cliqueu sobre la fotografia per veure més imatges.

 

 

Setmana Cultural (P4)

Aquesta setmana ha estat ben divertida! Després d’escoltar les consignes del Rei Carnestoltes, cada dia hem vingut amb algun complement diferent, i tots els nens i nenes de l’Espai hem complert! El primer dia amb pijama, l’endemà amb una sabata de cada i el dijous amb els mitjons diferents.

Aquesta setmana ha estat la Setmana Cultural, que enguany ha anat relacionada amb les arts escèniques. Nosaltres ens hem centrat amb l’expressió corporal a través de les ombres xineses. Ha estat una experiència emocionant i divertida on hem pogut jugar amb la foscor, el cos i les ombres a través de la música.