ESTEM RENOVANT EL WEB DE LA NOSTRA ESCOLA

Des de la plataforma Nodes, que ofereix el Departament d’Ensenyament, hem començat a crear una nova pàgina web del centre. Poc a poc anirem elaborant els diferents continguts.

Perdoneu les molèsties... Estem d'obres!
Perdoneu les molèsties.
Estem d’obres!

2 comentaris

 1. manel

  Bones,

  De entrada, agrair el canvi de web de l’escola ja que la que hi havia fins ara havia quedat del tot obsoleta. A banda, el motiu del meu comentari, digueu-me corcó, però amb la col·locació del petit banner amb la bandera francesa i el símbol de la pau fet amb la torre Eiffel de París, correm el perill de crear víctimes (que per descomptat les persones que varen morir durant el atemptats de París ho són) de primer, segon i tercer ordre. Les víctimes per terrorisme a occident representen només el 2% del total globalment parlant, la resta, s’han produït a països de l’orient mitjà i l’Àfrica. Són també persones d’aquests països les que pateixen el terrorisme d’estat amb el consentiment de la comunitat internacional bombardejant zones amb alta presència de civils, o sigui, ciutats senceres sota les bombes precisament de l’exèrcit francès, i per descomptat, són també les destinatàries principals del terrorisme de caire fanàtic com el de ISIS a Orient Mitjà o Boko Haram a l’Àfrica. Aconsello buscar una simbologia global que defensi els drets de tota la humanitat i per altra banda condemni el terror en qualsevol forma, sigui on sigui i vingui d’on vingui. Sobretot per que crec que els nostres petits, no han de ser destinataris de la hipocresia dels adults, i per que considero que es la única manera de començar a construir un món millor.

  Je suis Mali, Je suis Siria, Je suis Nigeria, Je suis Kobane, Je suis Kurdistan, Je suis Palestina, Je suis Congo, Je suis Sudan, Je suis…

  Manel

  1. admin

   Gràcies Manel, agraïm les crítiques constructives que estem segurs ajudaran a aconseguir una pàgina web millor. Per la nostra part, hi posem tota la bona voluntat i tota aportació serà benvinguda.

   Enric Torras
   Director

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>