PREINSCRIPCIÓ 2020-2021 – Oferta inicial de places

El període de preinscripció pel curs 2020-2021 serà del 13 al 22 de maig de 2020 de manera telemàtica i els dies 19 i 20 de maig excepcionalment de manera presencial al centre mitjançant cita prèvia. Podeu trobar tota la informació a l’enllaç del Departament d’Educació PREINSCRIPCIÓ 2020-2021.

Properament publicarem la informació de tots els passos a seguir. De moment, podeu consultar la previsió de places al següent enllaç:

Aneu al Mapa escolar de la preinscripció curs 2020/21

Demanem a les famílies de nova incorporació estigueu atentes a les instruccions que publicarem properament a la nostra pàgina web per tal de formalitzar la preinscripció. Pel que fa a l’alumnat de P3 a 5è que ja està matriculat al centre, la promoció és automàtica. Properament i com cada any, us farem arribar el document de la confirmació de plaça on es podran actualitzar les dades si s’escau o comunicar qualsevol incidència.

Molta salut per a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>