P3, 1r ESO o NOUVINGUTS – AJUTS ECONÒMICS INDIVIDUALS DE MENJADOR ESCOLAR – CURS 2021-2022

Us informem que s’obre el termini per sol·licitar l’ajut econòmic individual de menjador escolar per al curs 2021-2022 només per a l’alumnat de matrícula nova (P3, 1r ESO o nouvinguts d’altres cursos).

En aquests casos, el termini per sol·licitar l’ajut serà des del 14 de juny, a les 9 h, fins al 2 de juliol, a les 14 h.

 Les famílies podran tramitar l’ajut:

 Telemàticament

A través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’accés a la seu es fa a través de l’enllaç següent: https://baixemporda.eadministracio.cat

Presencialment

 A l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre (OAMR) del Consell Comarcal del Baix Empordà. Per venir a fer el tràmit és imprescindible demanar cita prèvia.

Adreça: c. Tarongers, 12.

17100 La Bisbal d’Empordà

Dies: de dilluns a divendres

Horari: de 9 a 14 h

Es pot sol·licitar la cita a l’OAMR a través dels canals següents:

– https://baixemporda.eadministracio.cat/citaprevia.0

– Per telèfon: 972 64 23 10

Tota la informació dels ajuts és al web del Consell Comarcal a través de l’enllaç següent: https://www.baixemporda.cat/ca/carta-de-serveis/ensenyament/ajuts-economics/ajuts-menjador/

Per a consultes, l’horari d’atenció telefònica de l’Àrea d’Ensenyament és de dimarts a divendres, de les 9 a les 14 h. Telèfon i persones de contacte: 972 64 55 59 – Cristina Pagès i Ana Linares. O bé a través del correu electrònic ajutsmenjador@baixemporda.cat.

Els dilluns no hi ha atenció al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>