FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BEGUR

El Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava se celebra del 7 al 12 d’octubre amb projeccions de cinema i activitats a diferents racons del municipi.

Volem agrair un any més a l’organització del festival, la invitació a la sessió de cinema d’avui al matí programada especialment per a les escoles del municipi on s’ha projectat la pel·lícula “El capità dent de sabre i el diamant màgic” i el curt “Charlot bomber”. Hi han participat els grups de 4t, 5è i 6è de la nostra escola. L’organització ha treballat per poder oferir, la propera setmana, una nova sessió pels alumnes de primària que no han pogut assistir-hi avui. Ens han confirmat que serà el proper dimecres 13 d’octubre a les 9.30h, hi assistiran els grups de 1r, 2n i 3r.

 

              Alumnes de l’Escola Doctor Arruga al Casino

També, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur (ACIT) ha organitzat una activitat divertida del 7 al 12 d’octubre, on tot el nostre alumnat està convidat a participar-hi, sols o en família. Consistirà a buscar els 10 cartells de pel·lícules amagats pels aparadors de comerços de Begur i indicar a quin establiment es troba cada un. Podreu trobar la butlleta necessària per participar-hi a qualsevol dels establiments col·laboradors. La persona guanyadora s’endurà un premi.

Us animem a participar-hi!

Podeu veure el programa del festival seguint aquest enllaç:

https://begur.cat/noticies/begur-es-prepara-per-gaudir-de-la-vii-edicio-del-begur-costa-brava-film-festival/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>