Gran Rua de Carnaval 2020

Un any més hem celebrat la festa de Carnaval, després de tres dies seguint les consignes del Rei i la Reina Carnestoltes, ha arribat el dia de la festa!
A l’escola aprofitem l’ocasió per elaborar les pròpies disfresses que ens permeten fer propostes raonades, dissenys, votacions,… Llegeix més»

Rua de Carnaval 2020

Famílies,
esteu convidades a la Gran Rua de Carnaval 2020! Celebrarem la festa de Carnaval mostrant pels carrers del voltant de l’escola les disfresses tan divertides que hem fet! Us hi esperem!!

Congrès d’Educació Pública

Us animem a participar a tota la comunitat educativa al debat sobre innovació, emancipació, transformació i xarxes que es durà a terme a l’escola Doctor Ferran de Corbera d’Ebre aquest dissabte 8 de febrer de 9h a 12h per portar la veu de les Terres de l’Ebre al Congrés d’Educació Pública a… Llegeix més»

Escola tancada 22/01/20

Benvolgudes famílies,
Us informem que demà dimecres 22/1/20, no hi haurà escoladegut al previsible empitjorament de la situaciómeteorològicaactual.
Aquesta indicació ve recomanada per Protecció Civil, l’Ajuntamentd’Amposta i el Departament d’Educació iinclou a tots els municipisdel Montsià.

Us seguirem informant demà.
Salutacions,
Àngela Arrufat
Directora