#trashtag Netegem l’entorn

Aquesta notícia ha estat redactada pel grup d’alumnes de l’espai d’aprenentatge “Colo News” de 3r i 4t a partir d’una necessitat que vam trobar quan es van tallar les herbes del voltant de l’escola. Vam veure tota la brutícia que quedava amagada a sota i molta d’aquesta hem estat nosaltres els responsables a l’entrada o la sortida de l’escola: envasos de suc, plàstics, papers, etc.

TRASHTAG, UN REPTE VIRAL A L’ESCOLA

AQUEST DIMECRES 20 DE MARÇ ABANS DEL PATI ALGUNS DELS NENS I NENES DE L’ESCOLA COLÒNIA GÜELL HEM VOLGUT ACONSEGUIR UN REPTE VIRAL PER MILLORAR LA NETEJA DELS ESPAIS NATURALS PROPERS.

EL TRASHTAG ÉS UN REPTE VIRAL EN QUE ES VOLEN COMPARAR DUES FOTOGRAFIES: UNA PRIMERA PLENA DE BRUTICIA I LA SEGONA AMB TOT NET.

AQUEST MATÍ ALGUNS NENS DE 4T HAN PASSAT PER LES CLASSES PER EXPLICAR-NOS EL REPTE.

DESPRÉS, ALGUNS HEM ANAT AL BOSQUET DE DAVANT L’ENTRADA A L’ESCOLA I HEM RECOLLIT ENTRE TOTS TOT TIPUS DE MATERIAL: PLÀSTIC, PAPERS, ENVASOS…

HA SIGUT UNA ESTONA DIVERTIDA I HEM ACONSEGUIT MILLORAR L’ESPAI NATURAL PROPER.

AQUESTA ACTIVITAT ENS HA AJUDAT A PENSAR COM PODEM FER QUE EL NOSTRE ENTORN ESTIGUI MÉS NET.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>