Publicació de llistats preinscripció (actualitzat 11 juny)

ACTUALITZAT 11 DE JUNY:

Es publica el llistat de sol·licituds de preinscripcions rebudes, amb la puntuació ordenada definitiva. Atès que hi ha vacant a tots els cursos en què s’ha fet sol·licitud, totes les preinscripcions podran ser ateses.

03_INFORME_BAREM_DEFINITIU_ORDENAT_BAREM

ACTUALITZAT 9 DE JUNY:

Es publica el llistat de sol·licituds de preinscripcions rebudes, amb la puntuació definitiva. Atès que hi ha vacant a tots els cursos en què s’ha fet sol·licitud, totes les preinscripcions podran ser ateses.

02_INFORME_BAREM_RESOLTES_BAREM

 

ACTUALITZAT 6 DE JUNY:

Podeu consultar el llistat amb el barem provisional.

Si detecteu que hi ha qualsevol error en la puntuació, podreu fer la reclamació pertinent entre els dies 2 i 5 de juny. Si és el vostre cas, poseu-vos en contacte amb l’escola a través del correu electrònic i procedirem a corregir-ho, un cop comprovem la documentació presentada.

La rectificació és a causa d’un problema en l’aplicatiu d’on s’extreuen les dades, que no mostrava una sol·licitud de P3 que havia estat presentada i registrada correctament. És un error que ha afectat de manera generalitzada, però que s’ha pogut solucionar sense problemes.

01_INFORME_BAREM_PROVISIONAL_RECTIFICAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>