Llista de noces de Sant Jordi i la princesa

Sabeu què? Sant Jordi i la princesa, per fi, han decidit casar-se.

I de regal de noces han decidit posar un llistat de llibres ben maco, perquè és el que els fa més feliços. A més, com que la data del casament coincideix amb el Dia Internacional del Llibre, han pensat que seria ben original.

Voleu col·laborar-hi?

Sí així ho desitgeu us podreu adreçar a l’Abacus de Sant Boi o al Quiosc de la Chari de Santa Coloma de Cervelló per comprar un llibre i ajudar a complir el desig d’aquesta meravellosa parella.

La llista estarà disponible les setmanes del 4-23 d’abril, perquè hi pugueu passar amb temps i triar el llibre que més us agradi. La llista està feta per l’escola, però si trobeu alguna altra opció que creieu oportuna, també podeu fer la compra i ampliar aquesta llista. A l’Abacus heu de preguntar pel Joan o l’Emi i al Quiosc, per la Chari.

Els preus dels llibres oscil·laran entre els 5€ fins els 15€ i també us podeu organitzar entre vosaltres per compartir la compra d’algun dels llibres.

L’Abacus i el Quiosc de la Chari ens faran arribar els llibres a l’escola amb el vostre nom (allà us donaran una enganxina per al llibre i una altra per a l’infant). I és que en realitat aquests llibres seran per les nostres biblioteques amb la finalitat d’ampliar el seu fons i que en puguin gaudir els infants de l’escola.

Una vegada més, gràcies pel vostre suport i col·laboració en la dinàmica del centre.

Etiqueta llibre obsequi familia llista noces      Etiqueta gràcies per comprar llibre llista noces

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>