Guia de visita de l’Exposició sobre La Mitologia

Informació a les persones visitants a la mostra de treballs fruit del projecte sobre LA MITOLOGIA.

Passegeu pels passadissos i aules de tota l’escola i veureu la feina que hem realitzat des de P3 a 6è. Agraïm la implicació de totes les famílies a l’hora de portar material, cercar informació amb els infants i participar en els tallers que hem dut a terme aquests dies.

Què trobareu?

ZONA D’EDUCACIÓ INFANTIL
Coneixereu la mitologia dels indis nord-americans i tot allò relacionat amb la seva cultura: tradicions, llegendes, costums, habitatge, sensibilitat envers els animals, … Hi trobareu mostres d’estris que feien servir, com fletxes, llances o atrapasomnis. En aquestes aules sentireu la seva música, que també els feia ballar. Unes petites activitats a les aules us serviran per acabar d’entendre aquesta cultura.

ZONA DE CICLE INICIAL
Veureu animals, molts animals. Però no uns qualsevol. Es tracta d’animals mitològics creats amb diferents tècniques: mural, modelatge o creacions amb gran volum fet amb material reciclat. Coneixereu les històries d’aquests éssers de diferents mitologies i d’altres que han estat creats a partir de la imaginació dels infants.

ZONA DE CICLE MITJÀ
Centrada en la mitologia grega, podreu reviure escenes de la mitologia grega. Una embarcació Trirrem obre l’exposició que ens endinsa en un temple egipci que conté mosaics de la mar Icària i resultats de la cuina dels Déus. Però no tots els déus i deesses representats van formar part de la cultura grega: alguns han estat inventats a partir del coneixement de les històries mitològiques. Quins creieu que són els minotaures del nostre temps?

ZONA DE CICLE SUPERIOR
Uns actors i unes actrius, representant déus i deesses, us donaran la benvinguda a la darrera zona d’exposicions, plena d’elements de la mitologia romana: monstres mitològics, déus i deesses a tamany natural, … I l’estreta relació amb la mitologia grega.  Però també podreu aprendre sobre la mitologia dels 5 continents, doncs les diferents cultures d’arreu del món han crescut al voltant de les seves històries i mites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>