Preinscripció i matrícula

Els passats 20  i 21 de març vam realitzar la jornada de portes obertes. Estem molt contentes de que ens hagueu vingut a visitar i us haguem pogut mostrar el dia a dia a l’escola.

Per conèixer més el nostre centre, us animem a donar un tomb per la nostra web i a consultar el Projecte Educatiu de Centre, el Projecte lingüístic i el Projecte de direcció que podeu trobar a l’apartat de Documents. També us porposem llegir els trets d’identitat i l’oferta educativa i fer un cop d’ull als nostres comptes de Twitter i d’Instagram. Finalment, podeu consular el lloc web de l’AMPA i el seu compte d’Instagram.

Sabem que la decisió que esteu a punt de prendre no és fàcil i sovint genera neguit, és per aquest motiu que creiem que aquest document elaborat per la Fundació Jaume Bofill “8 orientacions per triar escola” us pot ajudar en la reflexió.

Us recordem que el termini de presentació de sol·licituds serà del 29 de març al 9 d’abril, cal que durant aquest període porteu la sol·licitud i la documentació en paper a l’escola que hagueu escollit en primera opció. Podeu trobar-la al lloc web de preinscripció del curs 2019-2020 de la Generalitat de Catalunya, juntament amb altra informació que us serà d’utilitat. A més, us recomanem el següent vídeo que, tot i estar fet per a la ciutat de Barcelona, explica de manera clara els passos a seguir per fer la preinscripció.