Bon estiu!

Donem per acabat el curs 2020-2021 molt contentes d’haver-lo pogut compartir tot i la pandèmia! La comunitat educativa de l’escola Cèsar August us desitja unes bones vacances d’estiu!

Aprofitem per enllaçar-vos les orientacions d’estiu que ha preparat cada nivell i les llistes de material i llibres pel proper curs. I us recordem que podeu consultar el vídeo del festival de fi de curs d’educació infantil i el del comiat de 6è a l’apartat de fotografies.

6è participa en el projecte “L’Artista va a l’escola”

L’alumnat de 6è ha participat un any més en el projecte educatiu de l’IMET “L’Artista va a l’escola” de la mà de l’escultor Jordi González. Aquest ha consistit en dues sessions en què l’alumnat ha aprofundit en la importància de les màscares pels éssers humans i han elaborat les seves pròpies amb materials naturals. Per a més informació us animem a visitar la publicació al lloc web del projecte.

Llista d’alumnat assignat al centre en primera opció 07/06/21

Acabem de publicar la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada de la preinscripció pel curs 2021-2022 a l’apartat de preinscripció i matrícula del nostre lloc web. També la podeu trobar al següent enllaç:

Llista d’alumnat assignat al centre en primera opció 07/06/21

Llista d’alumnat en llista d’espera 07/06/21

De nou, finalistes dels mSchools Student Awards!

Estem molt contentes de comunicar-vos que un any més som finalistes dels mSchools Student Awards 2021 en la categoria Mobile History Map amb el projecte “Tarragona Feudal” que ha realitzat l’alumnat de cicle superior. El proper dijous 17 de juny de 10h a 12h es realitzarà la cerimònia de lliurament de premis que podreu seguir de forma virtual. Us mantindrem informades d’on ens hi podreu acompanyar. Més informació.

Segona trobada TEI

Els nens i les nenes de 3r i 5è han fet la segona trobada TEI.

Els alumnes tutors de 5è han anat a les classes dels seus tutoritzats de 3r a fer una exposició sobre els treballs de la prehistòria i la història, que han treballat al llarg del tercer trimestre. Els alumnes de 3r han après i han gaudit molt amb aquesta activitat.

Ha estat una experiència molt enriquidora i divertida per a tots.

KM. X L’EPILÈPSIA

El passat 23 de maig es va celebrar el dia de l’epilèpsia i l’escola va participar a la II edició de Km per l’epilèpsia organitzat per l’associació “Si jo puc, tu també” #epilep.
Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de fer visible a totes les persones que… Llegeix més»