AVANCEM EN LA IGUALTAT!

A la classe vam fer una activitat sobre el treball de les dones i els homes. Totes i tots vam portar informació dels treballs de les nostres mares i pares i vam comentar si hi havia més dones o homes en cada tipus de treball. 

En els més qualificats hi ha més o menys la mateixa quantitat i fins i tot més dones, per exemple: metgesses i metges, psicòlogues, infermeres, informàtics, tècniques de laboratori,  dissenyadores i dissenyadors tècnics, però no en càrrecs directius.

En un altre grup d’oficis, depenent del treball hi ha més dones o més homes. Per exemple en el servei de neteja continuen havent-hi més dones i l’ofici de mecànic o electricista el fan homes.

En conclusió observem que encara hi ha diferències entre els treballs segons el sexe i per tant hem de continuar evolucionant en els nostres pensaments per no quedar-nos en la era primitiva i arribar a una igualtat de possibilitats davant del treball i de tots els aspectes de la vida. 

 

Noies i nois de la classe de la Ginesta  (Marina i Marius ) 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>