Eleccions a la Junta de l’AFA

Benvolgudes famílies,
Arran de la darrera assemblea, hem rebut una candidatura per a la constitució d’una nova junta directiva de l’AFA. Per aquest motiu, convoquem una ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA el proper 17 de novembre a les 19h, amb el següent ordre del dia:
1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
2. Presentació i votació de la nova junta directiva de l’AFA.
3. Precs i preguntes.
Ateses les circumstàncies sanitàries, la reunió tindrà lloc per meet, en un enllaç que tots els membres de l’entitat rebreu per email.
Si algú tingués problemes per a la connexió, que es posi en contacte amb nosaltres com més aviat millor per poder trobar una alternativa.
Aprofitem per fer-vos arribar un missatge de part de l’equip que es presentarà com a nova junta:
Hola socis!
Ens presentem com a proposta de nova junta directiva: caras noves i altres conegudes. Som Jane, Heloisa, Dan, Barbara i Silvia, junta administrativa i de vocals Alba, Olga, Marta i Raquel.  Ens unim al projecte de la AFA amb il·lusió i molts objectius en comú, uns en concret que ens uneixen especialment: La felicitat, el benestar i les il·lusions dels nostres nens i nenes. Esperem veure-us ben aviat donant un cop de mà per a realitzar els somnis de tota la gran família Canigó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>