“La nit al poble” Descobrim Bordils

Els alumnes de sisè hem visionat el film “La nit al poble” que van filmar els companys de cinquè quan feien segon i tercer. Avui hem anat a la seva classe a comentar-lo i a preguntar alguns dubtes.

Hem trobat bonic els cels que sortien al llarg de la pel·lícula , veure les postes de sol, el pas de les hores… Ens hem preguntat si ho vau filmar tot el mateix dia, i en quines estacions de l’any.
Sabem que vosaltres esteu filmant plans del món com nosaltres i ens hem adonat que quan fèieu segon i tercer ja vàreu filmar una pel·lícula de plans del món. En vàreu filmar molts que després no es va posar al muntatge?


Referent al so , el trobem preciós, el cant dels ocells, el so ambient, el moment que se senten els corbs… Ens ha agradat l’anticipació del so del tren tot i que creiem que hi han sortit masses trens . D’on va sorgir la idea d’anar a gravar a la estació?
Es molt bonica la nit quan hi ha silenci, en general no estem acostumats a passejar-nos pel poble amb aquest silenci i ho hem trobat molt encertat.
Ens ha semblat que hi havia 3 veus ens of , vàreu triar que només n’hi hagués 3 per algun motiu? El to de les veus en of està molt bé! I la idea d’acabar el film amb la veu més fluixa queda perfecte , només que potser encara l’haguéssim posat una més fluixa.
El trànsit de trens és espectacular i ens preguntàvem si per filmar-los vàreu haver d’esperar molt o anàven amb les horaris molts clars?


A part del tren no vàreu pensar filmar els cotxes? A la nit hagués quedat molt bonic amb els llums dels cotxes, dels fanals, dels semàfors…
Els textos els hem trobat molt poètics i us voldríem preguntar si són creacions vostres o hi ha algun poema d’algun poeta.
Queda molt bé les llums càlides que hi ha en tot el film. Al pla de can Xapa i el del senyor darrera la finestra, quina casualitat!! o els hi vàreu demanar que sortissin en el pla?

La nit del Descobrim Bordils va ser molt preciós veure aquest film al pati de l’escola.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>