Recepta

Jo He triat aquesta recepta per que m’agrada molt hi ho recomano a molta gent. L’he triat per que és bo i té molt bona pinta.

Elaboració:

Primer s’ha d’agafar un plat i posar l’ou i remenar-lo. A continuació s’agafa la farina i la fiques a un altre plat.

En una paella i fiques oli d’oliva fins que quedi tota la base de la paella plena. Llavors agafes el llom de porc i el suques amb l’ou i la farina. Després ho fiques a la paella fins que estigui torrat i així amb tots els trossos. Quan ho has fet agafes i talles el formatge i el pernil  a la mida del llom i ho poses entre mig de dos talls.

Al final fiques un escuradents al mig per que no caigui.

Marc Masot Comes 05/10/2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>