recepta

Jo he triat canalons perquè m’encanten i els recomano a la gent que li agrada la carn. El seu origen és italià.

Ingredients:

·       500 grams de carn picada ,

·       una ceba, un pebrot verd

·       Tomata fregida

·       20 lamines de canalons

·       formatge rallat.

 

·       100 grams de manta quillà, 1

·       00 grams de farina,

·       un xoro de oli de oliva, i

·       un litre de llet.

 

Elaboració:

Posar la massa i després l’espargeixes be per la bandeja. Després poses la  carn picada al damunt.

Poses una altra capa de massai quan jas estan muntats els poses al forn uns minuts.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>