Els cargols comencen l’escola

Fa dies que els petits de P3 han començat l’escola i casi tenim superat el procés d’adaptació!. Durant aquestes passetes a la seva nova escola han conegut nous espais, han fet nous amiguets i amiguetes. Han gaudit de bons moments realizant moltes activitats que els van enriquint. Us deixem una mostra del que han estat fent aquestes primeres setmanes pel seu pas a l’escola!


 

Castanyada 2018

Aquest matí hem  donat els premis del concurs de moniatos.

ESPECTACULARS !!! Felicitats a tothom!!

I a la tarda   els castanyers i  les castanyeres de 6è ens han repartit les castanyes.

Us passem unes quantes fotos .

BONA CASTANYADA !!

 


Un bon curs comença amb un bon somriure

Comencem un nou curs, una nova oportunitat per a una educació que ajudi a descobrir tot el potencial humà que portem a dins, una educació que esdevingui una eina de transformació social en què el somriure i la felicitat siguin els seus grans motors de canvi.

 

A la web de l’escola ja podeu consultar les primeres informacions importants per a les famílies:

Seguirem informant a les famílies a través dels mitjans de comunicació habituals: correu electrònic, web, tokapp.

Bon inici de curs!!!!

FESTA FI DE CURS 2018

Divendres va ser l’últim dia d’escola i ens ho vam passar molt bé!
Us deixem una mostra de les activitats que vàrem fer:
Jocs, música, esports…Comiat dels alumnes de 6è


Sortida P3

Els alumnes de P3 hem anat a passar el dia a Can Pic. Allà hem trobat els nostres companys de P4 i P5. Hem fet activitats relacionades amb els oficis. Ha estat una experiència molt enriquidora.


Educació infantil va de colònies!

Els alumnes de P4 i P5 vam anar a passar dos dies a la casa de colònies Mas Can Pic de Taradell. Allà vam fer tot un seguit d’activitats relacionades amb el Bandoler Toca-Sons. Va ser una estada genial.


A P3 treballem els oficis!

Els alumnes de P3, al llarg del tercer trimestre, hem estat treballant els oficis. A l’escola va venir una infermera i vam tenir ocasió de conèixer com és la seva feina. Ens va explicar moltes coses interessants i vam poder veure alguns dels seus instruments de treball. També vam anar a fer una visita a la perruqueria Isabel, allà vam conèixer l’ofici de perruquer. Ens va servir per aprendre moltes coses i vam poder observar com és el dia a dia en una perruqueria.