📢 Notícies d’última hora!

 

_______________________________________________________________________________

Preinscripció 2021-22: del 15 al 24 de març

 

 

El web preinscripcio.gencat.cat, es pot consultar des de qualsevol dispositiu mòbil, es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari, i també un ampli apartat de preguntes més freqüents, on es dona resposta als dubtes que es plantegen les famílies més sovint a l’​hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles. 

guia-preinscripcio 2021-22

https://www.terrassa.cat/escolaritzacio-ome

obtenir IdCat mòbil
obtenir Cl@ve

 

DIA DE LA PAU

30 de gener DIA DE LA PAU

La setmana de l’1 al 5 de febrer a l’escola Abat Marcet hem dedicat un espai molt important de la jornada a sensibilitzar els/les alumnes sobre la Pau i la No violència.

Campanya de recollida d’aliments

Gràcies a la col.laboració de les famílies, el professorat, l’AMPA @ampaabatmarcet i dos comerços de la zona perruqueria i estètica Mincy’’s i perruqueria Mira que pelu!!

Campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

MOLTES GRÀCIES!!!

#solidaritat #rebostterrassa #alimentsbàsics #campanyarecollidaaliments #recaptealiments #escoladeterrassa #escolaabatmarcet

🎵🎶 Santa Cecília! 🎵🎶

El passat 22 de novembre va ser Santa Cecília, el dia de la música! 🎵🎶

Aquest any no hem pogut fer un concert en directe, però tots i totes les artistes que tenim a l’escola (que en són molts‼️) ens han fet arribar uns vídeos que cada classe ha visualitzat durant la setmana.

Alumnat, mestres, famílies… Som una escola plena de grans músics 🌟

VISCA LA MÚSICA‼️
🎤🥁🎸🎷🎺🎼🎹

Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Cada 25 de novembre celebrem el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Aquest any l’ajuntament de Terrassa ha convidat els i les ciutadanes a penjar als seus balcons i finestres la figura de la papallona com a símbol d’esperança per demostrar el seu rebuig contra les violències masclistes. 

Des de l’escola també hem volgut participar!